Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Bette baden natuurlijk, onderhoudsarm en krasvast!

Bette badenNatuurlijk genieten van Bette baden. Glas, hout, leer, parelmoer of bloemen. U omringt u graag met dingen van materialen die echt en organisch zijn. Met uw keuze voor Bette baden kiest u ook voor oppervlakken die hun oorsprong in de natuur hebben, nl. geëmailleerd staal.

U merkt direct het voordeel van een Bette bad: als u uw hoofd en nek op de badrand laat rusten, voelt u een weldadige warmte. Uw moderne badkamer kan niet zonder een Bette bad.

Door het grote warmtegeleidingsvermogen van het metaal warmt het badwater automatisch de hele badkuip op. Een zeer aangename ervaring! Daar komt bij dat het materiaal 100% natuurlijk, onderhoudsarm en blijvend krasvast is. Het assortiment baden van Bette bestaat uit vele modellen voor zowel inbouw als vrijstaande plaatsing.

Meer informatie over Bette baden?

Bette badenWilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen