Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Bruynzeel badkamers hebben een moderne vormgeving

Badmeubelen van Bruynzeel

Elegant wassen en opbergen…De moderne vormgeving van de Bruynzeel badmeubelen geven uw badkamer een mooie, eigentijdse uitstraling. De badmeubelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en voorzien van diverse, luxe eigenschappen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Er is keuze uit diverse modellen met ieder een volkomen eigen uitstraling: passo: handige laden in verschillende hoogte, zeno: minimalistische douchewanden voor een modern, harmonieus design van uw badkamer palitano: mooie, greeploze kasten, mambo: zwevende onderkast uno: greeploze lade, bino: bijzonder fraai landelijk badmeubel, fano: uniek klassiek meubel met granieten wastafelblad, kiyo voor een elegante oplossing in een beperkte ruimte en mino: probleemoplosser voor de kleine badkamer, slechts 38 cm diep… inloopdouches van Bruynzeel.

Badmeubelen van BruynzeelMeer over Bruynzeel badkamers kunt u zien in de showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen. De Lector lijn biedt u een ruime keuze aan inloopdouches. U vindt hier zeker de inloopdouche die perfect bij u en uw badkamer past. De Bruynzeel Inloopdouche is te bevestigen aan muur of plafond

Meer informatie over Bruynzeel badmeubelen?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen