Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Cleopatra: voor uw luxe & hoogwaardige wellness producten!

Cleopatra is de Nederlandse producent van luxe & hoogwaardige wellness producten, zoals baden, whirlpools en stoom-/douchecabines. Geïnspireerd door water en gericht op de ontspanningsbehoefte van de consument.

Cleopatra Stoom/douchecabines

Cleopatra Stoom/DouchecabinesHet nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem, houdt het lichaam gezond en reguleert de natuurlijke vochtbalans van de huid. Daarnaast leiden de helende effecten van water en het samenspel van stoom, licht, aroma en geluid leiden tot maximale ontspanning en vitalisering. Ontdek de sensuele ervaringen die onze stoomcabines bieden en geniet elke dag opnieuw van de ontspanning.

Cleopatra Stoomgeneratoren

Creëer uw eigen Wellness ruimte. Naast ons uitgebreide assortiment stoom-/douchecabines biedt Cleopatra u ook de mogelijkheid om uw eigen stoomcabine te creëren met de losse stoomcomponenten. U bepaalt zelf hoe uw ideale ontspanningsruimte eruit komt te zien.

Meer informatie over Cleopatra Wellness?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen