Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Welkom in de wereld van ESS - Easy Sanitary Solutions

Easy Drain made by ESS

Easy Drain douchegotenHet familiebedrijf Easy Sanitary Solutions ontwerpt, ontwikkelt en produceert hygiënische oplossingen al sinds 1928. De vernieuwende producten van Easy Sanitary Solutions zijn zij dikwijls de trendsetter is in de hygiënische sector.  Zo zijn zij ook de uitvinders en ontwikkelaars van het Easy Drain afvoersysteem en hebben hiermee een nieuwe revolutie in privé-badkamers geïntroduceerd. Met Easy Drain kiest u voor de meest ervaren en gespecialiseerde producent op het gebied van douchegoten.

Easy Drain wint de Interior Innovation Award 2012 met Easy Drain XS-SERIE

Als ontwikkelaar en producent van de zeer succesvolle Easy Drain douchegoten presenteert ESS begin 2012 de unieke Easy Drain XS-serie. De XS-serie van Easy Drain is een zeer fraaie aanvulling op de top-design afvoergoten met zeer bijzondere eigenschappen.  Het Duitse Design Council heeft de unieke eigenschappen van Easy Drain erkend en Easy Drain XS-serie de Interior Innovation Award 2012 toegekend.

De Easy Drain Aqua serie is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen

U bepaalt de sfeer en het karakter van uw badkamer. Stel het gewenste Easy Drain aqua product samen en kies voor de uitvoeringsvorm die uw voorkeur heeft. Maak een keuze uit het ruime assortiment Easy Drain roosters en combineer dit met een inbouwdeel voor een naadloze montage.

Easy Drain aqua series

Easy Drain Compact Modulo is de basis voor iedere badkamer

Easy Drain douchegotenNaast de Easy Drain Aqua serie is er ook de Easy Drain Compact Modulo (Design) serie. Geef uw badkamer iets extra’s met een bijzondere design omlijsting en stijlvolle roostercollectie van de Easy Drain Compact Modulo (Design) serie. Deze serie is in diverse afmetingen en afwerkingen mogelijk zoals de subtiele edelstaal afwerking, verchroomd of geborsteld RVS, tegelafwerking of diverse kleuren glas omlijsting.

MEER INFORMATIE OVER DE EASY DRAIN?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen