Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Hsk Badkamers geeft uw badkamer het karakter wat u wilt!

Hsk Badkamers "walk in" doucheDe "walk in" douche van Hsk Badkamers, de oplossing voor u.

Uit de serie Atelier van Hsk Badkamers zien we de "Walk in" inloopdouche. Deze douche is erg praktisch doordat hij vrij voor de muur staat en dé oplossing is voor een buitengewone bewegingsruimte. Hij is voorzien van 8 mm dikke veiligheidsglasplaten en verdeelt in een douche en droogruimte, waardoor er een grenzeloze doucheruimte onstaat. Uiteraard is deze inloopdouche in verschillende maten te verkrijgen bij Kloosterman Keukens & Badkamers. Het glas kan ook worden voorzien worden van een speciale coating zodat er minder kans is op kalkaanslag. Deze kan bijvoorbeeld in combinatie met de supervlakke acryl douchebakken van Hsk geplaatst worden voor een prachtig geheel. De douchebakken zijn voorzien van een geïntegreerde afvoergoot. Door deze constructie kunt u de douchebak gelijk met de vloer leggen voor een extra douchecomfort. De serie van Atelier Pur heeft een extra toevoeging op dit geheel namelijk de nieuwe wandbevestigingen. Deze zijn geheel profielloos en direct op de muur monteerbaar. Meer over alle producten van Hsk Badkamers kunt u zien in de showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen.

Hsk radiatoren

Hsk radiatorenDe Hsk radiatoren geven u de optimale warmte die u nodig heeft voor uw nieuwe badkamer. Niet elke badkamer is hetzelfde vandaar deze prachtige verschillende soorten designs. Hsk badkamers heeft een groot assortiment radiatoren waardoor u alle kanten op kunt. De radiatoren van Hsk geven uw badkamer een eigen karakter!

Bijvoorbeeld de slanke lijn van de Sky radiator modellen geven de kleinste badkamers een dynamisch tintje. Bijna alle radiatoren van Hsk bieden volop ruimte voor uw speciale wensen in bijvoorbeeld de hoogte en de breedte van de radiator. Ze kunnen op maat gemaakt worden om de ruimte zo praktich mogelijk in te kunnen delen.

Meer informatie over Hsk Badkamers?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen