Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Hüppe badkamers aantrekkelijke varianten en instapmodellen!

Hüppe badkamersHÜPPE biedt producten, die zijn toegesneden op de meest uiteenlopende wensen en individuele eisen - in elk productbereik vindt u aantrekkelijke varianten en gunstige instapmodellen. De voordelen van plaatsing op de vloer is de lage of barrière vrije instap. Hierop inspelend zijn de designseries, zoals de Hüppe Vista, ProEdition en Enjoy uitermate geschikt voor plaatsing direct op de vloer.

Designseries van Hüppe

De designseries van Hüppe sluiten helemaal op die verwachtingen aan. Bovendien bieden de series een grote keuze voor alle gangbare deurvormen en grondvormen. Reinigingsvriendelijkheid op top niveau. Afhankelijk van de eisen van de gebruiker is de douchewand te voorzien van een profiel voor waterkering. De wand is echter ook te plaatsen zonder dit profiel. Met Hüppe heeft u zo de ideale design badkamer.

Hüppe badkamersHet gebruik van douchepanelen beïnvloedt doorgaans de keuze voor een waterkering. Ook persoonlijke wensen van de gebruiker spelen een rol.
Welke keus men ook maakt, de Hüppe series bieden voor elke toepassing het geschikte wandtype.

Naast de kleuren zilver mat, wit, hoogglanszilver of chroom zijn de modellen ook leverbaar in het extreem reinigingsvriendelijke en duurzame oppervlak “iridium zilver’. Dit oppervlak, dat uit de auto-industrie komt, is robuust en ongevoelig ook voor agressieve chemische reinigingsmiddelen. ‘Iridium zilver’ is een belangrijk kwaliteitsargument voor douchewanden met een hoge schoonmaakbelasting, zoals in hotels of ziekenhuizen.

Meer informatie over Hüppe badkamers?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen