Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Instamat radiatoren, warmte en functionaliteit in uw badkamer!

InstamatInstamat geeft u de warmte die u verdient!

U kunt uiteraard niet zonder warmte in uw nieuwe badkamer!  De warmte is de sfeermaker van uw badkamer. Het is dan ook logisch dat het belangrijk is om het zo comfortabel mogelijk te maken. Kom eens kijken bij Kloosterman Keukens & Badkamers voor het assortiment van Instamat radiatoren en laat u verrassen hoeveel keuze u heeft om uw badkamer niet alleen warmte te geven maar ook zeker een luxe uitstraling te geven. Instamat geeft u topkwaliteit in design en functionaliteit! Instamat heeft een zeer uitgebreid assortiment dat bestaat uit badkamerradiatoren, designradiatoren, paneelradiatoren, plintradiatoren, ledenradiatoren en plint-heaters. Ook zijn er nog een serie producten die voor u het comfort nog extra kunnen verhogen, zoals spiegel en vloerverwarming. Daarnaast beschikt Instamat over een serie producten die het comfort nog extra verhogen. Meer van de series van Instamat kunt u zien in de showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen.

Dé trendzetter van Nederland op het gebied van radiatoren in Nederland is Instamat. Modellen zoals de Blade, de Teso én de Stretta onderstrepen dit alleen maar. Voor in uw nieuwe badkamer of toilet zijn de producten zo ontworpen dat ze gebaseerd zijn op de problemen en specifieke functies van uw persoonlijke levensstijl.

Elektrische handdoekdroger van Instamat

Instamat handdoekbeugelDe elektrische handdoekdroger van de serie Jay is gemaakt van geborsteld of gepolijst roestvast staal. Door de slanke vormgeving is hij in bijna alle situaties te plaatsen. Hij is uitsluitend gemaakt voor het drogen van handdoeken en badjassen. Ook is het mogelijk om meerdere drogers naast elkaar te plaatsen en maakt het niet uit of het een nieuwe of een bestaande badkamer is. De serie Jay én vele andere series van Instamat kunt u zien in de showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen.

Instamat designradiatoren

De nieuwste aanwinst van Instamat designradiatoren is het model Teso. Deze serie straalt kracht uit en voegt design en functionaliteit samen op een unieke manier. Hij is gemaakt van aluminium en zowel horizontaal als verticaal en in veel vers Meer over de handdoekring van Instamat kunt u zien in de showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen. Chillende kleuren te verkrijgen. De speciale verchroomde handoekbeugel maakt het design nog completer. De accessoires van Instamat maken alle series nog specialer. De handoekrek en een handoekknop zijn gemaakt van rvs en kunnen in mat of gepolijste uitvoering geplaatst worden.

Meer informatie over Instamat radiatoren?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen