Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Keramag Badkamers, al 100 jaar tijdloos design en hoge kwaliteit!

Keramag BadkamersKeramag Badkamers bij Kloosterman Keukens & Badkamers.

De producten van Keramag Badkamers bieden vele voordelen voor u als klant. Door de 100 jaar ervaring bij Keramag Badkamers kunnen wij u producten aanbieden met een modern en tijdloos design en zeer hoge kwaliteit. Zoals bijvoorbeeld het unieke glazuur KeraTect® met 30 jaar garantie. U hoeft ons alleen maar te laten weten welke wensen en design uw voorkeur geeft. Bijvoorbeeld het design wat door Emani van Antonio Citterio en Sergio Brioschi is ontworpen. De heldere vormen van de Emani wastafels zijn ten aller tijden zuiver en esthetisch, bij rechthoekige en ovale vormen. De italiaanse designcultuur is een uniek design doordat functionaliteit en elegantie de perfecte samenstelling hebben. Met de badkamermeubels van Emani wordt uw nieuwe badkamer uw persoonlijk leefruimte met stijl.

Wisseldouche in uw badkamer?

En wat denkt u van een wisseldouche in uw badkamer? Met een wisseldouche wordt uw immuunsysteem versterkt. Dit komt door een korte wisseling van 15 seconde warm en daarna 5 seconden koud water. Het warme water, van ongeveer 39°C, verwijdt de oppervlakkige bloedvaten, de poriën worden gereinigd en er wordt gelijk vocht opgenomen. Daarna trekken de oppervlakkige bloedvaten zich weer samen door de koude douche van < 20°C. Dit werkt erg verfrissend en revitaliserend in de ochtend. U eindigt altijd met de koude fase! Daarna kunt u uw dag weer fris en met een optimaal immuunsysteem beginnen. Meer over alle series van Keramag Badkamers kunt u zien in de showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen.

Kindvriendelijk design

Keramag BadkamersOok de badkamertoppers voor de kinderen blinken uit door het zeer kindvriendelijke design en functionaliteit. De wastafels in deze serie hebben een voorgevormde kraanhouder. Hierdoor kunnen zelfs de kleinste kinderen de wastafelkraan in uw nieuwe badkamer probleemloos bedienen! Het toilet voor de kinderen is zo gemaakt dat er gezorgd wordt voor een ontspannen zithouding dit ook mede dankzij de verhoogde voetensteunen aan de zijkanten. Deze steunen hebben een grappig leeuwenpotendesign en zorgen ervoor dat de kinderen er gemakkelijk op en af kunnen stappen. Voor de allerkleinste is er het staande toilet Baby ontwikkeld, dit is een perfecte oplossing in plaats van het potje. Kom eens kijken in de showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers en laat u eerst goed informeren welk design voor u het beste is voordat u een keuze maakt.

Meer informatie over Keramag Badkamers?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen