Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Laufen Sanitair is living voor elke lifestyle!

Laufen Sanitair is living voor elke lifestyle!LAUFEN Producten zijn ontworpen door internationale designers van over de hele wereld.

Laufen presenteert met living square een badkamer met top design kwaliteiten: een concept met een minimalistische vorm door gebruik van SaphirKeramik. Dit vormt de basis voor de moderne stijlen van nu en past zich zo aan elke inrichtingsstijl aan.

Daarvan droomt elke inrichter van badkamers: met slechts weinig basisvormen, voortvloeiend uit één bron alle moderne inrichtingsstijlen realiseren!

Kartell by Laufen

Met Kartell by Laufen kan deze droom werkelijkheid worden: het karakteristieke dunne SaphirKeramik vormt het middelpunt van deze stijlvolle serie.

De Zwitserse sanitairspecialisten van Laufen hebben bij de start van hun ontwikkelingswerkzaamheden deze, in heel Europa identieke inrichtingsstijlen, gedefinieerd en dit de designers als richtlijn meegegeven.

Dat resulteerde in een badkamerserie, waarmee inrichters van badkamers meesterlijk en met een duidelijke stijl aan de slag kunnen gaan.

Meer informatie over Laufen Sanitair?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen