Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Badkamer merken>Luca Sanitair

LUCA SANITAIR Italiaans design

Luca SanitairLuca Sanitair is al jaren toonaangevend in betaalbaar Italiaanse Design Sanitair. Sinds 2002 speelde Luc van den Berg met de gedachte om Italiaans design sanitair te gaan importeren. De eerste producten die Luca Sanitair op de Nederlandse markt brachten was het Italiaanse merk Galassia. Al snel besloot Luca Sanitair om een groothandel te gaan starten gericht op producten uit Italië.

Luca Sanitair ontwerpen

De volgende stap die Luca Sanitair zette  was het op de markt brengen van de eigen Luca Sanitair inloopdouches en wanden. Met het eigen Luca Sanitair ontwerp van een RVS LUCA vloer en wandwisser werd het plaatje compleet gemaakt. Door de jaren heen is Luca Sanitair gegroeid met een ruim aanbod in keramisch sanitair, inloopdouches, baden, badmeubels, radiatoren en een uitgebreid assortiment in kranen. Alle producten van Luca Sanitair zijn gericht op het midden en hoog segment op sanitair gebied.

Luca Sanitair biedt vele sanitaire mogelijkheden

De huidige badkamertrend is de badkamer als ruimte om tot rust te komen en te kunnen genieten. Vrijstaande baden zijn daarbij helemaal van deze tijd. Luca Sanitair levert een mooie serie vrijstaande baden. Luca Sanitair heeft de serie LUCA VASCA BADEN uitgebreid met de solid surface mat versie. Deze vrijstaande baden van Luca Sanitair met matte look zijn volledig massief gegoten van het materiaal solid surface. De bijpassende en hoogwaardige opzetkommen maken de serie compleet.

Luca Sanitair - Design Waskommen

Naast de traditionele wastafel, is de opzetwaskom een mooie passende oplossing voor de design badkamer anno 2012. Geheel passend bij de vormgeving van uw toilet of bad biedt Luca Sanitair voor elke badkamer een passende Italiaanse design waskom.

Eigen merk Luca Vasca biedt slank design

De Luca Vasca waskom van Luca Sanitair is volledig massief gegoten mineral stone en heeft een dunne rand van 2,5 cm. Het slanke design met vloeiende lijnen kan in de volledige badkamer doorgevoerd worden met bijpassende ligbaden. De waskom is zowel in ovaal, rond als eivormig te verkrijgen.

Luca SanitairEen greep uit de collectie van Luca Sanitair

Kloosterman Keukens & Badkamers, al 30 jaar een begrip in 't Gooi

De showroom van 1000 m2 biedt de mogelijkheid het keramisch sanitair van Luca Sanitair te tonen. Kloosterman Keukens & Badkamers creëert samen met u verrassende en unieke badkamers die naadloos aansluiten bij uw persoonlijkheid en aan al uw wensen voldoen. Voor elk budget!

MEER INFORMATIE OVER LUCA SANITAIR ?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen