Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Enjoy the RIHO lifestyle!

RIHO levert eigentijdse hoogwaardige badcultuur

Riho AndoraRIHO levert met eigentijdse sanitair-producten in een uitzonderlijk design een bijdrage aan de hedendaagse badcultuur. Het familiebedrijf RIHO was oorspronkelijk gespecialiseerd in zonnebanken, maar in de tachtiger jaren werden echter de bakens verzet in de richting van badkamerproducten. De beslissing van RIHO om zich te specialiseren in badartikelen bleek een gouden greep en vanuit een eigen productielocatie in Tsjechië startte RIHO met de productie van baden, whirlpools, stoomcabines, badkamermeubelen, glaswanden, spiegels en wastafelbladen.

RIHO - Europees product van internationale allure

Aangezien de badkamer steeds meer het middelpunt van de woonomgeving wordt, groeien de normen van esthetiek, functionaliteit en individualiteit. RIHO voldoet aan al deze eisen. Bovendien beschikt RIHO over een jarenlange internationale kennis op het gebied van sanitair. RIHO heeft hun ervaring in productontwikkeling ingezet om op de wens van de klant te anticiperen en tegelijkertijd een hoogwaardig product af te leveren.

RIHO levert maatwerk

Glaswanden & Glascabines worden bij RIHO op maat gemaakt voor elke badkamer. Elke badkamer is immers uniek. Of we het nu hebben over nieuwbouw of renovatie,  RIHO maakt het passend! RIHO International heeft een 'tailor made' glasconcept ontwikkeld dat altijd perfect aansluit op alle glaswensen.

RIHO - noviteiten

Riho BolognaOok hier toont RIHO zijn innovatieve kwaliteiten. De douchebakken BASEL en BIASCA van RIHO zijn acryl douchebakken zonder rand, die perfect in uw nieuwe badkamer integreren.  De douchebak ligt gelijk met het vloeroppervlak, dus zonder opstap, alleen een randje voor de afvoer. Deze super vlakke douchebak is klaar om te
installeren en zonder problemen te gebruiken. De perfecte basis voor de ontwikkeling van grote badkamers, moeilijke situaties, nissen en probleemloze planning. Ook zijn deze vlakke douchebakken van RIHO zeer geschikt voor rolstoelgebruikers.

Kloosterman Keukens & Badkamers, al 30 jaar een begrip in 't Gooi

De showroom van 1000 m2 biedt de mogelijkheid verschillende badkamerproducten van RIHO te tonen. Kloosterman Keukens & Badkamers creëert samen met u verrassende en unieke badkamers die naadloos aansluiten bij uw persoonlijkheid en aan al uw wensen voldoen. Voor elk budget!

MEER INFORMATIE OVER RIHO SANITAIR ?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen