Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Sealskin Badkamers voor een badkamer vol met luxe en weldaad!

Sealskin Badkamers voor een badkamer vol met luxe en weldaad!Sealskin badkamers bij Kloosterman keukens en Badkamers in Huizen.

De badkamer staat tegenwoordig voor een plek waar er luxe en weldaad moet zijn. Vandaar dat de wirlpool ook niet meer mag ontbreken in uw nieuwe badkamer. Het is de plek om thuis eens heerlijk te onthaasten.

Doordat de populariteit van het "bubbelbad"enorm is gestegen stellen we ook steeds meer eisen aan het uiterlijk en de gebruiksfuncties van de baden. De Sealskin wirlpools worden dan ook elke keer weer kritisch door ons bekeken en worden dan aangepast aan de allerlaatste trends en wensen zodat u ten aller tijden van een heerlijk bad kunt genieten!

Sealskin Baden

Zo zijn er verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het Hydro systeem waarbij het water via jets in het bad wordt gespoten. Met het Air syteem wordt er lucht in het bad geblazen. De diverse Combi systemen zorgen voor een combinatie van beiden. Het water komt met alle systemen in beweging en zorgt voor een heerlijke watermassage! Aan u de keuze wat uw persoonlijke voorkeur heeft. Elk soort bad kunt u ook nog verder aanpassen aan uw persoonlijke wensen, denkt u dan aan bijvoorbeeld een ergonomische armsteun of zelfs een regelbare kleurenverlichting waarbij elke kleur een eigen betekenis heeft en bijdraagd aan uw totale ontspanning.

Douchcabines van Sealskin

Sealskin Badkamers voor een badkamer vol met luxe en weldaad!Meer over alle douchcabines van Sealskin Badkamers kunt u zien in de showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen.Ook de douchecabines van Sealskin geven u heel veel voordelen, zodat u al uw wensen kunt gebruiken in uw nieuwe badkamer. De douchewanden kunt u bijvoorbeeld groter of kleiner laten maken in hoogte en diepte. Ook als u een schuine wand in uw badkamer heeft is dit geen enkel probleem. De wanden van de douchecabine worden zo gemaakt dat ze perfect passen, zelfs met bijvoorbeeld een extra breed bad. Alle aanpassingen behoren tot de mogelijkheden van uw nieuwe badkamer.

Ook de inloopdouches bieden een zeer ruime keuze wat betreft de glassorten en profielkleuren. De zogenoemde "chique" serie is de profielloze serie. Deze zijn profielloos verlijmd en zorgen doormiddel van de gepatenteerde scharnieren voor een prachtig uiterlijk.

De Solid Seal dorpel vormt de ideale waterkering bij een douchegordijn of uw inloopdouche. Deze laat zich moeiteloos toepassen in elk badkamerontwerp en is te monteren op de vloer of verzonken in de vloer. Kom kijken in de showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen en laat u inspireren door alle mogelijkheden!

Meer informatie over Sealskin Badkamers?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen