Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Sphinx badkamers, originaliteit en vooral rust in uw badkamer!

Sphinx badkamers, originaliteit en vooral rust in uw badkamer!Sphinx badkamers voor al uw keramisch sanitair.

Bij Sphinx staat het produceren van keramisch sanitair voorop als een van de belangrijkste productgroepen. Het ontwikkelen en produceren van randloze toiletten bijvoorbeeld. De nieuwe rimless wandclosets van Sphinx zijn de nieuwe paradepaardjes gemaakt van keramisch materiaal. Er wordt kritisch gekeken naar de verschillende smaken en behoeftes van de consument. Sphinx help u bij het creëren van uw eigen nieuwe badkamer waar u zich thuis voelt en totaal kunt ontspannen. U kunt verschillende reden hebben om uw badkamer te verbouwen. U heeft een nieuw huis gekocht met een badkamer die nog niet naar uw zin is of uw eigen badkamer is aan een opknapbeurt toe! Wat de reden ook mag zijn, laat u eerst goed informeren bij Kloosterman Keukens & Badkamers voor u begint met slopen van uw oude badkamer. Kijkt u eerst eens naar de mogelijkheden en doe eens ideeën op door foto's te bekijken van verschillende stylen badkamers om te kijken wat uw smaak is.

Sphinx series

Meer over de series van Sphinx Badkamers kunt u zien in de showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen. Er zijn verschillende series bij Sphinx Badkamers. De serie Sphinx 300 geeft u bijvoorbeeld een oase van rust en ruimte door het comfort en zijn elementaire functies. Bij de serie 320 bevind u zich in een nieuw tijdperk door het exclusieve maar zeer toegankelijke design. Het ontwerp geeft u zachte vormen en voldoet aan alle eisen van een moderne levensstijl. Een zeer bijzondere innerlijke kracht krijgt u met de vernieuwde 420 serie. Door de zachte rondingen en sterke vormen krijgt uw nieuwe badkamer een harmonieus geheel! Gaat u toch helemaal voor design? Kijkt u dan eens naar de esthetische badkamerlijn 365. Hier is gebruik gemaakt van keramische producten die ervoor zorgen dat het ontwerp een sterk visueel effect geeft aan uw badkamer. Dit is nog maar een kleine greep uit alle series van Sphinx badkamers. Alle series zorgen ervoor dat u zich heerlijk kunt ontspannen. Door hun originaliteit en puurheid krijgt u rust in uw nieuwe badkamer!

Meer informatie over Sphinx Badkamers?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen