Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Sunshower verandert uw badkamer in een health & wellness center!

Sunshower verandert uw badkamer in een health & wellness center!Met Sunshower kunt u genieten van zonlicht én infrarood  in uw eigen badkamer.

De Sunshower is een zonnebank met ingebouwde UV - en infrarood  lampen, die kan worden geïnstalleerd in de douche. U ervaart aangename warmte en de positieve effecten van gedoseerd zonlicht tijdens het douchen. Zo kunt u een gezonde stijl van leven combineren met het genieten van wellness.

De Sunshower is verkrijgbaar in drie verschillende modellen. De Sunshower Pure White, de Sunshower Combi White en de Sunshower Deluxe White.

Sunshower Pure White

De Sunshower Pure White combineert wellness met luxe in uw eigen badkamer. Met de ingebouwde Sunshower Pure White geniet u op een stijlvolle wijze van infrarood. Dit moderne design is dé noviteit voor de luxe badkamer. Sunshower Pure White heeft 1 of 2 kortegolf infraroodlampen.

Sunshower Combi White

Geniet van infrarood én zonlicht in uw eigen badkamer. De Sunshower Combi White is een zonnebank met ingebouwde UV - en infrarood  lampen, die kan worden geïnstalleerd in de bestaande douche. U ervaart aangename warmte en de positieve effecten van gedoseerd zonlicht. Met Sunshower verandert de badkamer in een mini wellness-center.

Sunshower Deluxe White

De Sunshower Deluxe combineert wellness met luxe in uw eigen badkamer. Met de inbouw Sunshower Deluxe White geniet u op een stijlvolle wijze van zonlicht én infrarood. Dit moderne design is dé 'must have' voor de luxe badkamer. De vijf  UV -en infraroodlampen zijn individueel op een eenvoudige manier te bedienen, zodat ieder deel van uw lijf de gewenste hoeveelheid zonlicht óf warmte krijgt.

Meer informatie over Sunshower?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen