Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Badkamer merken>Toto sanitair

TOTO Perfection by design

TOTO sanitairHet Japanse sanitairmerk TOTO is toegewijd aan de creatie van high-performance producten die inspelen op onze zintuigen en daarbuiten. TOTO, als warm pleitbezorger van het milieu, is zich bewust van het belang van water en daarom hecht TOTO grote waarde aan het behoud van deze kostbare natuurlijke hulpbron voor toekomstige generaties.

TOTO fabrikant voor innovatief keramisch sanitair

TOTO is opgericht in 1917 als fabrikant voor keramisch sanitair en andere badkamerproducten. Het duurde niet lang voordat TOTO uitgroeide tot marktleider in sanitair en sanitair gerelateerde producten in Japan. En nu in de 21e eeuw is TOTO inmiddels uitgegroeid tot één van de wereldspelers op de markt van sanitair. 

TOTO zet technologie in om hygiëne en comfort te verbeteren

TOTO heeft een uitgebreid bedrijfsvisie klaar om verder te gaan met de ontwikkeling van sanitaire producten die de netheid, het comfort en gemak van onze woonruimten verbetert. Met het unieke Clean Technology van TOTO is TOTO toegewijd aan de verbetering van onze levensstijl met behoud van de kwaliteit van ons milieu.

Revolutionair ontwerp van TOTO

TOTO sanitairDe Tornado Flush toilet is een revolutionair ontwerp van TOTO; door het ontbreken van een spoelrand kan zich geen verborgen vuil ophopen en dit betekent een optimale hygiëne en comfort. TOTO is niet alleen voor liefhebbers van comfort, maar ook een must voor de liefhebber van strakke ontwerpen en hightech snufjes. TOTO heeft een totaal assortiment sanitair voor uw complete badkamer.

Kloosterman Keukens & Badkamers, al 30 jaar een begrip in 't Gooi

De showroom van 1000 m2 biedt de mogelijkheid een collectie van het Japanse sanitair topmerk TOTO te tonen. Met de Clean Technology van TOTO creëren zij samen met u verrassende en unieke badkamers die naadloos aansluiten bij uw persoonlijkheid en aan al uw wensen voldoen.

MEER INFORMATIE OVER TOTO SANITAIR?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen