Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

De VOLA collectie. Kranen en accessoires in Scandinavisch design

Vola vrijstaand badDe VOLA collectie wordt gefabriceerd door het gerenommeerde Deense familiebedrijf VOLA A/S waarvan de oorsprong dateert uit 1873. Sinds 1968 is VOLA kranen in productie en laat een combinatie zien van Scandinavisch vakmanschap en de nieuwste technologie.

Het eerste VOLA kraan ontwerp

Het oorspronkelijk ontwerp van de VOLA collectie kranen is het werk van Arne Jacobsen dat zich kenmerkt door eenvoud, al het onnodige is weggelaten. Deze beroemde Deense architect was benaderd door VOLA met een volledig nieuw concept voor een sanitair systeem; leidingen en onderdelen die in de muur zouden worden verwerkt, zodat alleen de knoppen en de uitloop van de VOLA kranen zichtbaar zouden zijn. Dit innovatieve idee voor de VOLA kraan was voor Jacobsen een uitdaging om verder te ontwikkelen. Inmiddels zijn de eerste VOLA kraanontwerpen klassiekers geworden en is de VOLA collectie te vinden over hele wereld, van New York tot Berlijn en Amsterdam.

De kwaliteit van VOLA kranen

Vola kranenDe gehele productie van VOLA kranen en sanitaire accessoires vindt plaats in Denemarken. Door alles in eigen hand te houden, kan VOLA de kwaliteit van het merk garanderen.

VOLA-kraanwerk voldoet aan alle eisen

Natuurlijk moet een kraan goed werken, maar het oog wil ook wat. Mensen met gevoel voor esthetica zoeken iets bijzonders voor in de badkamer. Dat de ene kraan niet de andere kraan is blijkt uit het superieure design kraanwerk van VOLA , want met VOLA kranen in huis is het puur genieten. 

VOLA collectie onderhoud

De VOLA collectie is makkelijk te onderhouden. Bij het schoonmaken van de VOLA producten adviseren wij om geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken die de VOLA producten zouden kunnen beschadigen. Dagelijks afnemen met een vochtige doek voorkomt kalkaanslag en garandeert jarenlang plezier van de VOLA kranen. Om de werking van de VOLA kranen optimaal te houden is het raadzaam de waterbesparende mousseurs uit de huls te halen en enkele uren in warm water met azijn te leggen. Hoe regelmatig u dit onderhoud van de VOLA kranen dient te doen, is afhankelijk van de hardheid van het water in uw regio.

Kloosterman Keukens & Badkamers, al 30 jaar een begrip in 't Gooi

De showroom van 1000 m2 biedt de mogelijkheid een uitgebreide VOLA collectie kranen en sanitaire accessoires te tonen. Prachtig vormgegeven VOLA kranen en douches van hoge kwaliteit die ook duurzaam zijn en milieuvriendelijk werken. Samen met u creëren zij verrassende en unieke badkamers die naadloos aansluiten bij uw persoonlijkheid en aan al uw wensen voldoen. Voor elk budget!

MEER INFORMATIE OVER DE VOLA COLLECTIE KRANEN?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen