Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Badkamers Huizen

Badkamers Huizen? Kijk eens bij de Badkamerspecialist in Huizen!

Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen presenteert op de begane grond de keukens en op eerste verdieping badkamers op een vloeroppervlak dat overeenkomt met de ruimte die badkamers meestal bieden. Kloosterman Keukens & Badkamers helpt u ook wanneer u bijvoorbeeld uw inbouwapparatuur wilt vervangen of aanvullen. Tevens is er een ruime afdeling en wand- en vloertegels.

Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen

Bouw of verbouwplannen?

Als u plannen heeft om de badkamer te gaan verbouwen maar nog niet bekend bent met alle bouwkundige zaken dan heeft Kloosterman Keukens & Badkamers ook een eigen aannemersbedrijf. Aannemersbedrijf Kloosterman in Huizen neemt deze klus graag over van u. Zij beschikken over de kennis en hebben alle middelen om er een mooie badkamer van te maken. Ook voor deskundig advies zoals constructie, materialen,esthetica, bouwfysica enz..bent u bij aannemersbedrijf Kloosterman aan het juiste adres! Afgestemd op uw wensen zorgt Kloosterman Keukens & Badkamers voor de perfecte badkamer voor u!

Badkamers in elke stijl

Moderne badkamers of liever nostalgische badkamers? Het kan allemaal en alle benodigde informatie kunt u vinden op onze website. Klassieke badkamers - Klassiek klinkt als Mozart en Stradivarius maar is eigenlijk de badkamer van nu met een ‘touch’ van toen. Moderne badkamers staat voor design en kleur. Kubistisch en architectonisch of juist rond en organisch. Landelijke badkamers stralen een serene rust uit. Combineren de rust en luxe van het platteland met de vooruitstrevendheid van de grote stad. Design badkamers voor mensen met lef.

Meer informatie over uw badkamer?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op!

 
Laat u terugbellen