Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Bisazza wand- en vloertegels

Bisazza vindt zijn oorsprong in de Italiaanse kunstindustrie en de venetiaanse mozaïektraditie en heeft de productie van glasmozaïek met behulp van de modernste technieken en apparatuur verder ontwikkelt. De produktie van Bisazza wordt niet alleen door de traditionele, fabrieksmatig gemaakte glasmozaïeken gekenmerkt, maar ook door de met de hand vervaardigde serie Oro uit 24 karaat goud, de handgesneden mozaïektegels en de kostbare serie Le Gemme, waarvoor Bisazza een halfedelsteen gebruikt, die al in 1700 ontwikkelt is.

Bisazza glasmozaïek

Bisazza wand- en vloertegelsBisazza glasmozaïek in combinatie met Fill geeft niet alleen uw badkamer, maar elke leefruimte een originele en prachtige uitstraling. Bisazza maakt niet alleen een verscheidenheid aan kleurmixen, die vertegenwoordigd zijn in de series: Vetricolor, Gloss, Le Gemme, Aria,Smalto, maar wat denkt u van de behangpatronen die u vindt in de serie Decori e Fregi, diverse patronen zoals de ruit in de series Dama, Net en Pied, banen verlopend van licht naar donker in de serie Sfumature, schilderijen in de serie Complementi d'arredo. En kunt u uit dit zeer ruime assortiment geen keuze maken, dan stelt u gewoon uw eigen mix samen of laat u uw favoriete foto of schilderij van glasmozaïek maken.

Om het prachtige glasmozaïek volledig tot zijn recht te laten komen maakt Bisazza Fill. Een voegmiddel bestaand uit twee componenten, volledig waterdicht en verkrijgbaar in tal van kleuren. Bisazza glasmozaïek in combinatie met Fill geeft niet alleen uw badkamer, maar elke leefruimte een originele en prachtige uitstraling.

Meer informatie over Bisazza wand- en vloertegels?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op!

 
Laat u terugbellen