Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Tegelmerken>Cotto D'Este tegels

Cotto D'Este levert zeer hoge kwaliteit porcellanato vloer-en wandtegels voor de mooiste badkamers en keukens

Cotto D'Este combineert schoonheid en kwaliteitCotto D'Este werd in 1993 in Sassuolo opgericht door Paolo Mussini, directeur van het bedrijf, om een nieuw merk te creëren in een nog relatief onontgonnen deel van de keramische sector.

Het idee van Paolo Mussini was om een ​​bedrijf te starten die in staat was om wand- en vloertegels aan te bieden die aan de behoeften en smaak van de meest veeleisende klant zouden voldoen, door zorg te besteden aan de details, de afwerking, én esthetische en technische kwaliteiten.

De filosofie van Cotto D'Este is altijd gericht op het combineren van esthetiek met een buitengewoon hoge kwaliteit. Inmiddels heeft Cotto D'Este een leidende positie verkregen op het gebied van vloer-en wandtegel collecties in het hoogste segment van de markt.

Porcellanato vloer-en wandtegels voor elegante en stijlvolle omgevingen

Dat de creaties van Cotto D'Este mooi zijn is een must, vinden zij. Schoonheid is onderdeel van hun bedrijfsfilosofie en zal altijd zo blijven. Het houdt minutieus onderzoek in naar de geschiedenis en architectuur van de mooiste vloeren in de wereld, nauwgezette zorg voor detail en het gebruik van alleen de allerbeste grondstoffen. Tezamen met hun passie voor schoonheid, koestert Cotto d'Este ook zijn groene hart en zorg voor het milieu.

Cotto D'Este combineert schoonheid en kwaliteit

Cotto D'Este combineert schoonheid en kwaliteit

Cotto D'Este produceert porcellanato vloer-en wandtegels van een superieure kwaliteit. Handgemaakte vloer- en wandtegels die de schoonheid van de mooiste natuurlijke stenen hebben, maar met de betrouwbaarheid en kwaliteit van moderne producten. De tegels van Cotto D'Este zijn vervaardigd met de nieuwste productietechnieken en met de grootst mogelijke zorg voor het milieu. De unieke afwerkingen en grote aantal formaten wand- en vloertegels bieden de mogelijkheid om verrassende nieuwe oplossingen te creëren. Het assortiment is geschikt voor vele doeleinden, van renovatie tot nieuw te creëren badkamers of keukens.

Meer informatie over Cotto D'Este porcellanato vloer-en wandtegels?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op!

 
Laat u terugbellen