Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Tegelmerken>CottoceramiX tegels

Laat u inspireren door de mooiste collectie wand- en vloertegels van CottoceramiX

CottoceramiX exclusieve wand- en vloertegelsCottoceramiX is distributeur van exclusieve wand- en vloertegels uit verschillende landen, onder andere Spanje, Italië, Portugal, Engeland en Nederland. CottoceramiX is continue op zoek naar nieuwe en bijzondere producten welke aansluiten bij een tijdloze trend. Naast authentiek gemaakte materialen bestaat de collectie van CottoceramiX ook uit moderne lijnen.

Exclusiviteit en kwaliteit staan voorop bij CottoceramiX wand- en vloertegels

Het grote aanbod aan tegels is op verschillende prijsniveaus bij CottoceramiX zeer compleet, uitgebreid en exclusief. Door een goede, dynamische en relatief kleine organisatie heeft CottoceramiX direct en persoonlijk contact met de dealers, waardoor er snel gehandeld kan worden.

CottoceramiX voert onder andere de kwaliteitstegelmerken Adex, Stone Age en La Porta, Castelo, Marlborough, Natucer, Vives 

CottoceramiX exclusieve wand- en vloertegels

Tegelmerk Adex

Adex is een kleine tegelfabriek in de buurt van Valencia. Sinds 1897 wordt de fabriek gerund door dezelfde familie. Vanuit deze traditie ontstaan vele nieuwe ideeën, series en kleuren. Door de kleinschalige en veelal handmatige tegelproductie ontstaat een uniek karakter.

La Porta tegels

De tegels uit de series van La Porta zijn zeer populair en hebben een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. Deze fraaie tegels hebben een tijdloze uitstraling en een betaalbare prijs. Wilt u een tegel die niet van handgemaakt is te onderscheiden, kies dan voor de Cotto tegel.

Stone Age vloer- en wandegels

Het handgemaakte Stone Age interlockmozaïek is een natuurlijke keuze en maakt dat uw vloer of wand één geheel lijkt. Omdat de eenheden perfect in elkaar passen ziet u geen voeg die de tegel markeert. Makkelijk toepasbaar in kolommen of andere licht gebogen oppervlakken, doordat de steentjes op nylon matjes zijn geplakt. Deze vloertegels kunnen dankzij hun duurzame kwaliteit gebruikt worden voor vloeren in badkamers, doucheruimten, keukens, serres, terrassen, zwembaden, tuinen en talloze andere toepassingen. Ook in de wandtegels zijn de mogelijkheden onbegrensd.

Meer informatie over CottoceramiX wand- en vloertegels?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op!

 
Laat u terugbellen