Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Tegelmerken>Johnson tegels

Gaat u voor een praktische look of een opvallend stijlvol interieur? Johnson tegels biedt u onbegrensde mogelijkheden

Johnson keramische wand-en vloertegels voor uw badkamer en keukenJohnson tegels, Engeland's toonaangevende fabrikant en importeur van keramische wand- en vloertegels, adviseert en levert al meer dan 100 jaar wand- en vloertegels aan ontwerpers en architecten. U kunt dus gerust vertrouwen op de kwaliteit en het ontwerp van hun product en vindt gegarandeerd de perfecte tegels voor elke kamer of project.

Johnson wand-en vloertegels worden geproduceerd naar de hoogste normen en hun excellente kwaliteit en design vindt erkenning van de hele industrie. Hun wand- en vloertegels zijn verkrijgbaar overal ter wereld en hebben al vele onderscheidingen en awards gewonnen voor design, kwaliteit en milieu.

U kunt kiezen uit diverse ontwerpen, de mogelijkheden zijn eindeloos, de enige grenzen zijn uw verbeelding

Johnson tegels heeft een schitterend assortiment badkamertegels waaronder zowel wandtegels en vloertegels voor de moderne, klassieke en traditionele stijlen. Hun productaanbod bestaat uit keramiek en porselein badkamer tegels en een selectie van de glazen tegels en mozaïeken. Om een vleugje klasse toe te voegen aan uw badkamer heeft Johnson een bijzonder fraai assortiment randafwerking tegels.

Badkamer en keuken tegels

Johnson keramische wand- en vloertegels voor elke style, van klassiek tot modern

Met hun overweldigende aanbod badkamer- en keukentegels, kunt u zo creatief zijn als u zelf wilt. Of u nu voor een praktische look gaat die overal bij past of juist voor een opvallend stijlvol interieur, Johnson excellente badkamer- en keukentegels selectie biedt u onbegrensde mogelijkheden.

Een greep uit de collectie Johnson wand- en vloertegel 

Meer informatie over Johnson tegels?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op!

 
Laat u terugbellen