Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Tegelmerken>SICIS tegels

SICIS The Art Mosaic Factory: schoonheid en elegantie in wand- en vloertegels

SICIS The Art Mosaic Factory: schoonheid en elegantie in wand- en vloertegelsSICIS, de beroemde Italiaanse mozaïekmaker uit Ravenna Italië is over de hele wereld bekend als The Art Mosaic Factory. Als SICIS de eigenschappen van hun identiteit zou samenvatten, zouden zij kiezen voor hun twee essentiële pijlers: uitdrukking geven en grenzen verleggen.

SICIS excelleert door hun kenmerkende ambachtsman-techniek. Het woord 'fabriek' herinnert onmiddellijk aan een gevoel van uitstekende productievaardigheden, het ritme en de kracht die het mogelijk maken inspiratie om te zetten in actie en design. De SICIS kunstmozaïek fabriek is op en top 'Made in Italy'.

De artistieke mozaïektegels van SICIS staan bekend om hun fraaie kleuren en kwaliteit

SICIS heeft unieke design items gedecoreerd met artistieke mozaïeken en staan bekend om hun fraaie kwaliteit. Daarnaast bieden de SICIS mozaïektegels veel mogelijkheden. Je kunt er eindeloos mee combineren. De fraaie wand- en vloertegels zijn in veel kleuren en vormen leverbaar.

SICIS The Art Mosaic Factory: schoonheid en elegantie in wand- en vloertegels

SICIS Mozaïek heeft verschillende collecties als:

Meer informatie over SICIS mozaïek wand- en vloertegels?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op!

 
Laat u terugbellen