Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Tegelmerken>Venis tegels

Venis omvat een exclusieve collectie tegels!

Venis omvat een exclusieve collectie tegels!Stonker tegels van Venis bestaan in diverse onderling combineerbare kleuren en designs. Venis tegels is een Spaanse tegelfabrikant met een ijzersterke reputatie te danken aan een doorgedreven wil. Venis vult ieder jaar opnieuw zijn gamma aan met nieuwe producten die een nieuwe vraag van de markt inlossen. Ston-ker gevels van Venis, bevestigd met het V-clips® systeem met onzichtbare bevestigingshaken. Het ultieme Venis-systeem voor geventileerde gevels met keramische tegels.

Keramische Stonker-tegels van Venis

De keramische Stonker-tegels van Venis in combinatie met een uniek onzichtbaar ophangsysteem garanderen een perfecte afwerking van de meest gecompliceerde gevel. Het horizontale opbouwsysteem laat toe diverse maten van tegels te combineren in verschillende plaatsingspatronen. Bovendien zorgen de inertheid en het makkelijke onderhoud van de Stonker-tegels (Venis) ervoor dat de gevel er steeds als nieuw blijft uitzien.

Gezien deze tegels van Venis ook uitermate geschikt zijn als vloertegel voor zowel binnen als buiten, biedt dit enorme creatieve mogelijkheden. Venis omvat een exclusieve collectie tegels!

Andere voordelen van Venis tegels:

Meer informatie over Venis tegels?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op!

 
Laat u terugbellen