035 - 52 40 550
Afspraak maken

Alles geregeld door Kloosterman!

Aannemersbedrijf met een totaalconcept en deskundig advies!

U wilt graag een nieuwe keuken en/of badkamer, maar u heeft geen idee hoe u dit het beste aan kunt pakken? U weet wel precies wat u wilt; welke apparaten, welke kasten en welke kranen, maar u heeft eigenlijk geen idee of dat allemaal wel past? En liggen alle leidingen op de juiste plek? En wie gaat het allemaal uitvoeren? Is het überhaupt wel mogelijk wat u in uw hoofd heeft?

Maakt u zich geen zorgen. Wij begeleiden u in het hele proces van A tot Z en kunnen alle benodigde werkzaamheden voor u uitvoeren.

Van het slopen van de oude keuken en /of badkamer, het stucen van de muren, het verplaatsen van leidingen en zelfs het aanleggen van nieuwe groepenkasten in uw meterkast; wij zorgen ervoor dat iedere stap in het proces op het juiste moment wordt uitgevoerd. U hoeft zich dus niet druk te maken over planning en uitvoering!

Ontwerp

Een nieuwe keuken of badkamer begint met uw ideeën. Op het moment dat u bij ons aan tafel zit zetten wij uw ideeën om in een ontwerp. Met onze uitgebreide tekenprogramma’s maken wij het ontwerp visueel en laten wij u in 3d zien hoe de keuken of badkamer er uit zal gaan zien.

Inmeten

Als het ontwerp voor uw keuken of badkamer is gemaakt en u heeft alle onderdelen, kasten, apparatuur, kleuren en materialen bepaald, dan komt er iemand van Kloosterman bij u thuis om alle maten op te nemen en te dubbelchecken. Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij tijdens het voorbereiden en plaatsen van de keuken/badkamer niet voor verrassingen of problemen komen te staan.

Stucen

Voordat de nieuwe keuken of badkamers geplaatst kan worden moet de oude er natuurlijk uit. Vaak zitten er in oude keukens en badkamers tegelwanden die weggebroken moeten worden. Dat de muren hierbij beschadigen spreekt voor zich. Ook moet er vaak nieuw leidingwerk in de wanden gevreesd worden.  Om deze muren hierna weer glad te stucen gaan onze teams weer aan de slag om te zorgen dat voordat de nieuwe keuken of badkamer komt, de wanden er weer als nieuw uitzien!

Schilderen

Wilt u na het plaatsen van uw keuken of badkamer de wanden en plafond opnieuw laten schilderen en heeft u zelf geen schilder voorhanden? Ook deze klus kunt u aan ons uitbesteden.

 

 

Leidingwerk & elektra

U wilt de vaatwasser op een andere plek en de spoelbak moet op de plaats komen waar eerst de over stond? Geen probleem! Naar aanleiding van het ontwerp schakelen wij onze elektricien en loodgieter in en zorgen ervoor dat voordat de keuken of badkamer geplaatst wordt alle leidingen en elektra op de juiste plek ligt.

U wilt een extra stopcontacten of is er een extra groep in de meterkast nodig? Ook dat wordt door het ervaren werk team van Kloosterman geregeld.

Aansluiten

Sommige bedrijven monteren keukens wel maar zorgen niet voor de aansluiting van alle nieuwe apparatuur. Bij Kloosterman spreekt het voor zich dat de indien u ook de keuken door ons laat monteren het aansluiten van de apparatuur en spoelbak automatisch meegenomen wordt. Wel zo makkelijk!  


Bent u enthousiast geworden door al deze mogelijkheden? Belt u ons dan snel om een afspraak te maken, wij maken van uw keuken en/of badkamer plannen realiteit!

Afspraak maken