Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Keukens

Keukens van design tot landelijk

Iedereen is anders en niemand heeft dezelfde wensen. Daarom is een Kloosterman keuken altijd uniek. Of u nu houdt van een landelijke keuken, moderne keuken of een klassieke keuken, er is gegarandeerd een keuken die aansluit op uw wensen. Waar u ook voor gaat, u profiteert van superieure kwaliteit en vriendelijke service die u van ons familiebedrijf mag verwachten.

Een mooie keuken begint bij een goed “digitaal” ontwerp

Bij Kloosterman Keukens & Badkamers ontwerpen wij uw keuken waarbij we gebruik maken van de nieuwste digitale technieken. Zo kunt u precies zien hoe uw keuken er uit gaat zien.

Het begint vaak met een schetsplan, ouderwets met potlood, waarna we het plan digitaal voor u uitwerken om zo de perfecte artist impression aan u te presenteren. Het voordeel van dit systeem is dat de maatvoeringen loep zuiver zijn en dat misverstanden worden voorkomen. Kom eens langs om te praten met een van onze designers die helpen u graag verder met de realisatie van uw nieuwe keuken.

keukens-impressie-01 keukens-impressie-02 keukens-impressie-03 keukens-impressie-04 keukens-impressie-05 keukens-impressie-06 keukens-impressie-07 keukens-impressie-08 keukens-impressie-09 Bekijk meer foto's

Maak hier een afspraak

Kloosterman Keukens in Huizen

In onze showroom in Huizen vindt u topkeukens die u werkelijk alles bieden wat u van een keuken mag verwachten. Onze design keukens zijn even uitgesproken als uw smaak. Spraakmakend design wordt ook vertaald naar heel veel keukengemak. Heeft u een grote of juist een kleine ruimte, wij bedenken samen met u de oplossing die maximaal gebruikersgemak biedt. De collectie met verschillende keukenstijlen bij Kloosterman is zo uitgebreid, dat moet u beslist met eigen ogen komen zien. Loop door onze showroom en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Een compleet nieuwe keuken, een gedeeltelijke keukenrenovatie of alleen nieuwe apparatuur, u vindt altijd de oplossing die past bij uw wensen, budget en smaak.

Diverse stijlen keukens

Op onze site vindt u de verschillende stijlen keukens die Kloosterman Keukens & Badkamers in huis heeft. Maar zelfs als u compleet wat anders wilt dan is niets ons te gek. Ons team staat 6 dagen per week klaar om die uitdaging aan te gaan.

Wilt u informatie of een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook gewoon eens een kijkje komen nemen in onze prachtige showroom in Huizen.

Keukens
 
Laat u terugbellen