035 - 52 40 550
Afspraak maken

Kloosterman Keukens

De leiding van Kloosterman Keukens en Badkamers in Huizen is in handen van drie broers. De oudste, Ruud, is supervisor verkoop. Jongste broer Tom houdt zich bezig met het inmeten en de financiële administratie. Martin is verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en de bestellingen.

Een mooie keuken begint bij een goed digitaal ontwerp

'Altijd betrouwbaar'

Het begint vaak met een schetsplan, ouderwets met potlood, waarna we het plan digitaal voor u uitwerken om zo de perfecte artist impression aan u te presenteren. Het voordeel van dit systeem is dat de maatvoeringen loep zuiver zijn en dat misverstanden worden voorkomen. Kom eens langs om te praten met een van onze designers die helpen u graag verder met de realisatie van uw nieuwe keuken.

Schets 1
Schets 2

Spraakmakend design vertaald naar heel veel keukengemak

Heeft u een grote of juist een kleine ruimte, wij bedenken samen met u de oplossing die maximaal gebruikersgemak biedt. Een compleet nieuwe keuken, een gedeeltelijke keukenrenovatie of alleen nieuwe apparatuur, u vindt altijd de oplossing die past bij uw wensen, budget en smaak.

ALLES GEREGELD DOOR KLOOSTERMAN

Vanaf het moment dat u uw droomkeuken of badkamer heeft uitgekozen gaat Kloosterman voor u aan de slag.

Alles geregeld door Kloosterman

Loop door onze showroom en laat u inspireren

In onze showroom in Huizen vindt u top keukens die u werkelijk alles bieden wat u van een keuken mag verwachten. Onze design keukens zijn even uitgesproken als uw smaak. De collectie met verschillende keukenstijlen bij Kloosterman is zo uitgebreid, dat moet u beslist met eigen ogen komen zien.

U bent van harte welkom in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen?

Direct een afspraak maken
Heeft u andere vragen? U kunt ons bellen op 035 - 52 40 550 of mail naar info@kloostermankeukens.nl