035 - 52 40 550
Afspraak maken

Kloosterman Badkamers

U bent op zoek naar een nieuwe badkamer? Kloosterman Keukens en Badkamers in Huizen heeft alles onder een dak; alle stijlen badkamer, van landelijk tot modern, van design tot klassiek en van populaire badkamers tot toiletruimtes. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit vele merken en stijlen badkamermeubels en tegels. Laat u zich bij ons inspireren en adviseren door onze deskundige adviseurs. Wij realiseren voor u uw eigen droombadkamer!

EEN MOOIE BADKAMER BEGINT BIJ EEN GOED DIGITAAL ONTWERP

'Altijd betrouwbaar'

Het begint vaak met een schetsplan, ouderwets met potlood, waarna we het plan digitaal voor u uitwerken om zo de perfecte artist impression aan u te presenteren. Het voordeel van dit systeem is dat de maatvoeringen loep zuiver zijn en dat misverstanden worden voorkomen. Kom eens langs om te praten met een van onze designers die helpen u graag verder met de realisatie van uw nieuwe badkamer.

Schets badkamer 1
Schets badkamer

SPRAAKMAKEND DESIGN VERTAALD NAAR HEEL VEEL BADKAMERGEMAK

Heeft u een grote of juist een kleine ruimte, wij bedenken samen met u de oplossing die maximaal gebruikersgemak biedt. Een compleet nieuwe badkamer of een gedeeltelijke badkamerrenovatie, u vindt altijd de oplossing die past bij uw wensen, budget en smaak.

ALLES GEREGELD DOOR KLOOSTERMAN

Vanaf het moment dat u uw droomkeuken of badkamer heeft uitgekozen gaat Kloosterman voor u aan de slag.

Alles geregeld door Kloosterman

LOOP DOOR ONZE SHOWROOM EN LAAT U INSPIREREN

In onze showroom in Huizen vindt u top badkamers die u werkelijk alles bieden wat u van een badkamer mag verwachten. Onze design badkamers zijn even uitgesproken als uw smaak. De collectie met verschillende badkamerstijlen bij Kloosterman is zo uitgebreid, dat moet u beslist met eigen ogen komen zien.

U bent van harte welkom in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen?

Direct een afspraak maken
Heeft u andere vragen? U kunt ons bellen op 035 - 52 40 550 of mail naar info@kloostermankeukens.nl