Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Badkamers

Badkamers, van moderne badkamers tot klassieke badkamers

De laatste jaren speelt de badkamer een steeds grotere rol in ons leven. Tegenwoordig zijn de badkamers voorzien van alle mogelijke luxe waarin je je terug kan trekken om heerlijk te relaxen. De tijden dat de badkamers gewoon wit waren zijn al lang voorbij. Honderden verschillende badkamerinterieurs en stijlen overspoelen ons.

Een Kloosterman badkamer

Bij het inrichten van de nieuwe badkamer kunt u op onze website al enige inspiratie opdoen. Er zijn tegenwoordig zó veel verschillende soorten stijlen te onderscheiden dat het lastig is je eigen badkamer in te richten. Bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen staan een professioneel advies team voor u klaar om u te helpen uw droombadkamer te realiseren.

Een mooie badkamer begint bij een goed “digitaal” ontwerp

Bij Kloosterman Keukens & Badkamers ontwerpen wij uw badkamer waarbij we gebruik maken van de nieuwste digitale technieken. Zo kunt u precies zien hoe uw badkamer er uit gaat zien.

Het begint vaak met een schetsplan, ouderwets met potlood, waarna we het plan digitaal voor u uitwerken om zo de perfecte artist impression aan u te presenteren. Het voordeel van dit systeem is dat de maatvoeringen loep zuiver zijn en dat misverstanden worden voorkomen. Kom eens langs om te praten met een van onze designers die helpen u graag verder met de realisatie van uw nieuwe badkamer.   

badkamers-impressie-01 badkamers-impressie-02 badkamers-impressie-03 badkamers-impressie-04 badkamers-impressie-05 badkamers-impressie-06 Bekijk meer foto's

Maak hier een afspraak

Badkamers in elke stijl

Een moderne badkamer of  toch liever een nostalgische badkamer? Het kan allemaal en alle benodigde informatie kunt u vinden op onze website. Een klassieke badkamer is eigenlijk de badkamer van nu met een ‘touch’ van toen. De moderne badkamer staat voor design en kleur. Kubistisch en architectonisch of juist rond en organisch. Landelijke badkamers stralen een serene rust uit en combineren de rust en luxe van het platteland met de vooruitstrevendheid van de grote stad.  Design badkamers zijn voor mensen met een uitgesproken smaak.

Aangepast sanitair

Woonideeën voor aangepast sanitair zijn er legio. Kloosterman Keukens & Badkamers heeft talloze oplossingen op dit gebied. Bijvoorbeeld verhoogde toiletten, ergonomische grepen, rolstoelvriendelijke douchedeuren en douchezitjes.

Plan uw droombadkamer

Zoveel mensen, zoveel stijlen! Bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen zijn ze allemaal terug te vinden. Er is een keur aan mogelijkheden dus u kunt zich laten inspireren en informeren. Wilt u beginnen met het inrichten van uw nieuwe badkamer en weet u niet waar te beginnen? Start met het lezen van de Badkamerplanning.

Meer informatie over uw badkamer?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op.

Ontwerp zelf uw badkamer

Badkamers
 
Laat u terugbellen