Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Over ons

Over Kloosterman Keukens & Badkamers uit Huizen

'Altijd betrouwbaar'

De leiding van Kloosterman Keukens en Badkamers in Huizen is in handen van drie broers. De oudste, Ruud, is supervisor verkoop. Jongste broer Tom houdt zich bezig met het inmeten en de financiële administratie. Martin is verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en de bestellingen.

Familiebedrijf Kloosterman

Martin Kloosterman legt uit dat de drie hun passie voor vakwerk niet van een vreemde hebben. "Vader was aannemer. Hij combineerde de aannemerij met een zaak in keukens en badkamers onder één dak. Een uniek concept. Ik weet zeker dat wij de combinatie van geduld, precisie en - ja het klinkt niet zo bescheiden… - handigheid van hem hebben. Het is ook precies wat je nodig hebt als je keukens en badkamers verkoopt en vooral installeert. Sollicitanten voor de montagedienst laten we ook bijna altijd hier een proefkeuken plaatsen. Gewoon even kijken hoe ze het doen. Een vakman is niet alleen handig, hij voert geen onnodige handelingen uit. Een kwestie van ervaring en inzicht."

Kloosterman Keukens & Badkamers uit Huizen

Hoe maakt Kloosterman Keukens & Badkamers het verschil?

Gevraagd naar het onderscheidende van Kloosterman Keukens en Badkamers zegt Martin: "Wij willen het gewoon goed doen. Ons vak is precisiewerk. Alle onderdelen hangen samen. Zit ergens een foutje, heb je ergens niet over nagedacht, dan zit je met een probleem. En wij willen onze klanten tevreden stellen. Dus kijken we ter plekke naar zaken als de draairichting van het keukenraam. Dat is belangrijk voor de positie en hoogte van de mengkraan. Bij een keukenblad kijken we naar het aantal centimeters dat je aan de zijkant extra wilt. Al die gegevens komen samen in de backoffice. Is ergens iets niet helemaal duidelijk, dan achterhalen we hoe het zit. We houden niet van gokken. Van onze leveranciers horen we regelmatig dat onze bestellingen de best gespecificeerde zijn."

U bent van harte welkom in onze showroom

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul dan s.v.p. geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Virtuele showroom tour!

Grotere kaart weergeven

Over ons
 
Laat u terugbellen