035 - 52 40 550
Afspraak maken

HANDGEMAAKTE KEUKENS VOOR MENSEN MET SPECIALE WENSEN!

Bij handgemaakte keukens zijn de mogelijkheden onbeperkt. Een keuken met de hand vervaardigd krijgt hierdoor een nog persoonlijker karakter. Bepaalde stijlen keukens, zoals nostalgische keukens of landelijke keukens, komen het beste tot hun recht als ze met de hand gemaakt worden. Er zijn bijvoorbeeld bewerkingen die machinaal niet kunnen worden gemaakt maar met de hand lukt dit juist wel.

Afspraak maken

Handgemaakte keukens in verschillende stijlen

U wilt een handgemaakte keuken laten maken? U wilt net even anders zijn dan de rest? Dan bent u bij Kloosterman Keukens & Badkamers uit Huizen aan het juiste adres. Al 30 jaar maken wij handgemaakte keukens.  U kunt uw handgemaakte keuken indelen zoals u zelf wilt. Landelijk, modern, klassiek of misschien wel een combinatie van modern met landelijk. Helemaal naar uw eigen smaak. Laat  u informeren door een van onze adviseurs. Kom langs in onze showroom  of vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op.

Plan uw handgemaakte keuken!

U wilt niet wachten en alvast aan de gang gaan met uw nieuwe handgemaakte keuken? Maar u weet niet waar u moet beginnen? Start met het lezen van de keukenplanning of kom eens kijken in onze showroom te Huizen

Bekijk alle stijlen