035 - 52 40 550
Afspraak maken

Keuken ontwerp

Keukenplanning helpt uw droomkeuken te realiseren!

Het ontwerp

Zodra men heeft besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen is de grootste vraag voor veel mensen: "Waar beginnen we?" Hoe moeten we de ruimte indelen? Welke kleuren gaan we nemen? Wordt het een granieten werkblad of gaan we voor kunststof? Zo zijn er tientallen keuzes die u moet maken om uw ideale keuken te realiseren.

De logistiek

Ook ontstaan er bij de de aanschaf van een nieuwe keuken nogal wat logistieke vragen. Wat is de levertijd van een keuken? Hoe lang duurt de montage? Haalt Kloosterman ook de oude keuken weg? Zo zijn er nog legio vragen die beantwoord moeten worden voor we aan de slag kunnen gaan.

De oplossing

De ervaren specialisten van Kloosterman Keukens en Badkamers maken een duidelijk stappenplan om alle keuzes zorgvuldig te bepalen en een helder beeld te creeëren. Zo kunt u goed voorbereid en zonder stress samen met ons aan de verbouwing van uw keuken beginnen.

Meer informatie over keukenplanning?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!