035 - 52 40 550
Afspraak maken

Moderne keukens voor moderne mensen

De moderne keuken wordt gekenmerkt door z’n strakke lijnenspel. Ware eyecatchers zijn de greeploze uitvoeringen. De moderne keuken is bijvoorbeeld uitgerust met brede laden, stijlvolle kranen en strak vormgegeven afzuigkappen.  Wijnklimaatkasten en side-by-side koelkasten zijn prachtig in een moderne keuken. De moderne keuken is goed te combineren met kleurrijke accessoires.

Afspraak maken

Moderne keukens bij Kloosterman

Wilt u een keuken die echt van alle gemakken is voorzien? Bent u op zoek naar een practische keuken en wilt u geen concessies doen wat betreft de uitstraling? Bij ons kiest u uit moderne keukens die naadloos aansluiten op uw wensen, budget en smaak. In vele kleurcombinaties en alle mogelijke materialen. Dankzij onze jarenlange ervaring komen we tot de best passende oplossingen, ook als de beschikbare ruimte wat kleiner is.

Ook als u een klassieke woning heeft, kan een moderne keuken heel goed. Hoe is de sfeer in huis? En hoe groot is de ruimte? Juist daarom is het goed om even langs te komen in onze showroom. Kijk wat de mogelijkheden zijn en vraag onze ontwerpers om advies. Samen komen we er zeker uit. 

Plan uw moderne keuken

Een verbouwing van uw huis en zeker van uw keuken vergt een goede voorbereiding. U weet niet waar u moet beginnen? Start met het lezen van de keukenplanning en voor u het weet heeft u een compleet nieuwe keuken.

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op.

Bekijk alle stijlen