035 - 52 40 550
Afspraak maken

Klassieke badkamers zijn tijdloos en chic

De klassieke badkamer doet oud noch modern aan. En dat is precies de bedoeling. Klassieke elementen die op hedendaagse wijze zijn toegepast geeft u als klant de perfecte balans tussen uitstraling en kwaliteit. 

Klassieke badkamers, altijd genieten

Ook nieuwe badkamers kunnen de rustieke klassieke sfeer meedragen. Klassiek hoeft helemaal niet veel van moderne woonstijlen af te wijken. Als u van klassiek houdt en uw badkamer beschouwt als een plek om weldadig tot rust te komen, dan spreekt het assortiment van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen u zeker aan.

Een Kloosterman badkamer

Ervaar de warme weelde van de klassieke lijnen, voel de authentieke materialen en geniet van het moderne comfort. Ongeacht de afmetingen van uw badkamer kan Kloosterman Keukens en Badkamers het ideale ontwerp voor u maken. 

Plan uw klassieke badkamer

Zoveel mensen, zoveel stijlen. Bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen zijn ze allemaal terug te vinden. Er is een keur aan mogelijkheden dus u kunt zich laten inspireren en informeren. Start met het lezen van de badkamerplanning.

Ontwerp uw eigen badkamer

Meer informatie over een klassieke badkamer?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op!

Bekijk alle stijlen