035 - 52 40 550
Afspraak maken

Badkamer ontwerp

Badkamerplanning helpt uw droombadkamer te realiseren!

Het ontwerp

Zodra men heeft besloten om een nieuwe badkamer aan te schaffen is de grootste vraag voor veel mensen: "Waar beginnen we?" Hoe moeten we de ruimte indelen? Welke kleuren kiezen we? Wordt het een ligbad,  douche of misschien wel beide? Worden het gecalibreerde tegels of plakken we glasmozaik op de wanden? Zo zijn er tientallen keuzes die u moet maken om uw ideale badkamer te realiseren.

De logistiek

Ook ontstaan er bij de de aanschaf van een nieuwe badkamer nogal wat logistieke vragen. Wat is de levertijd van het sanitair?  Hoe lang duurt de installatie van een badkamer? Haalt Kloosterman ook de oude badkamer weg? Zo zijn er nog legio vragen die beantwoord moeten worden voor we aan de slag kunnen gaan.

De oplossing

De ervaren specialisten van Kloosterman Keukens en Badkamers maken een duidelijk stappenplan om alle keuzes zorgvuldig te bepalen en een helder beeld te creeëren. Zo kunt u goed voorbereid en zonder stress samen met ons aan de verbouwing van uw bakamer beginnen.

Meer informatie over badkamerplanning?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ontwerp uw eigen badkamer