035 - 52 40 550
Afspraak maken

Design badkamers voor mensen met lef

Een design badkamer heeft een uitgesproken stijl. U weet wat u wilt: een badkamer met een duidelijk signatuur. Maak een keuze uit één van de vele design badkamers van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen.

Een design badkamer voorzien van alle luxe

De perfecte keuze voor mensen die graag hun persoonlijke opvattingen over stijl weerspiegeld zien in hun badkamer. De laatste jaren speelt de badkamer een steeds grotere rol in ons leven. Tegenwoordig zijn de badkamers voorzien van alle mogelijke luxe waarin u zich kunt  terugtrekken om heerlijk te relaxen. De tijden dat de badkamers gewoon wit waren zijn voorbij. Honderden verschillende badkamerinterieurs en stijlen overspoelen ons.

Badkamer inspiratie

Bij het inrichten van de nieuw badkamer kunt u in de website al enig inspiratie opdoen. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende stijlen te onderscheiden dat het erg ingewikkeld is je eigen badkamer samen te stellen. Bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen staan onze adviseurs voor u klaar om uw droom badkamer te realiseren.

Plan uw droombadkamer

Zoveel mensen, zoveel stijlen! Bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen zijn ze allemaal terug te vinden. Er is een keur aan mogelijkheden dus u kunt zich laten inspireren en informeren. Een nieuwe badkamer inrichten en weet je niet waar te beginnen? Start met het lezen van de Badkamerplanning.

Ontwerp uw eigen badkamer

Meer informatie over uw badkamer?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op!

Bekijk alle stijlen