Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Alke badkamermeubelen - Comfortabel genieten in elke stijl

Alke badmeubelenDiversiteit kleurt de wereld, ook in de wereld van de badkamer. Zo krijgt genieten een nieuwe dimensie met de badkamercollecties van Alke. Op je nu op zoek bent naar een strak modern, tijdloos klassiek of gedurfd modieus ontwerp, Alke streeft in elk badkamermeubel naar de ultieme combinatie van comfort, gebruiksvriendelijkheid en schoonheid. Voor welke stijl die je ook kiest heeft Alke er altijd een die aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Alke badmeubelen zorgen in elke badkamer voor comfort, rust, warmte, evenwicht, tederheid en ruimte. Speciaal voor jou.

Alke badmeubelen - Trendsetter

Alke is al meer dan 30 jaar een toonaangevende trendsetter in de badkamerindustrie. Alke ontwerpt en realiseert zinnenstrelende badkamermeubelen en garandeert onvoorwaardelijk:

Alke werkt samen met toonaangevende topontwerpers die onophoudelijk streven naar kwaliteit en comfort van de Alke badmeubelen. Alke bewaakt de kwaliteit in elk bedrijfsproces met absolute focus op edele materialen en onberispelijke afwerking. De enige norm voor Alke is de perfectie!

ALKE - Baden in weelde met de ALKE Designers Collection

Met Alke Designers Collection kun je wegdromen in de badkamer van je keuze. De talloze modules en elementen van de Alke Designers Collection kunnen tot een individuele, spectaculaire en comfortabele inrichting gecombineerd worden. De Designers Collection van Alke is beschikbaar voor de series:

Alke badmeubelenALKE - Quadro

De Alke Quadro Designers Collection is de logische aanvulling van de Quadro badmeubelserie. Maak van uw badkamer de unieke plek om comfortabel te genieten.

ALKE - Square

U droomt van een badkamer die helemaal naar uw persoonlijke wensen is ingericht? De Alke Square Designers Collection maakt het u makkelijk om op flexibele wijze uw droom te verwezenlijken.

Alke badmeubelen

ALKE - Madisson

Ook voor de exclusieve Madisson-serie voorziet Alke in vele combinatiemogelijkheden dankzij de Alke Madisson Designers Collection.

ALKE - Monochrome System by Alain Berteau

Dit Alke badmeubel is verrassend zuiver, veelzijdig en eenvoudig te noemen. De zuivere lijnen van Alke  Monochrome ademen eenvoud en elegantie uit, zonder aan functionaliteit in te boeten.

Kloosterman Keukens & Badkamers, al 30 jaar een begrip in 't Gooi

De showroom van 1000 m2 biedt de mogelijkheid een uitgebreide collectie Alke badmeubelen te tonen. Samen met u creëren zij verrassende en unieke Alke badmeubelen voor badkamers die naadloos aansluiten bij uw persoonlijkheid en aan al uw wensen voldoen.

MEER INFORMATIE OVER DE ALKE BADMEUBELEN?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen