Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Balance badkamer producten van inspirerende materialen!

Balance BadkamersMet de hoogwaardige badkamer producten van Balance creëert u rust en harmonie in de badkamer. De typische Balance look en het unieke eigen design kenmerkt zich door consequente belijning en architectonische vormgeving. De producten worden samengesteld uit de mooiste, meest inspirerende materialen en het afwerkingsniveau is superieur.

Balance Baden

Eeuwenlang werd grijsblauwe hardsteen gebruikt voor trappen en bordessen in voorname panden. Balance herontdekt deze materialen. Het speciaal geselecteerde hardsteen wordt nu toegepast als douchevloer in de moderne badkamer. Blue line douchevloeren kunnen uitstekend gecombineerd worden met de bijpassende douchewanden uit de serie Inox

Balance douchewanden

Balance DouchewandenExclusieve Design douchewanden door de Balance Designstudio ontwikkelt en gemaakt van massief RVS.

De collectie bestaat uit:

De douchewanden van de Inox System collectie zijn uitgevoerd met zwaar, massief Inox beslag, dus onverwoestbaar en gemaakt voor jarenlang probleemloos doucheplezier.

De Shower-Line douchewandenserie van Balance zijn hoogwaardige doucheafscheidingen, zorgvuldig samengesteld en ontwikkeld door Balance. De douchewanden van de Shower-Line serie zijn uitgevoerd met een zware kwaliteit verchroomd beslag, dus gemaakt voor jarenlang probleemloos doucheplezier.

Meer informatie over Balance badkamerproducten?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen