Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Catalano uw inspiratie is de sleutel tot wellness!

Uit het brein van een designer en uit de handen van een vakman komen de mooiste badkamer meubelen passend bij het fijnste keramiek. Geheel toegespitst op de vraag van vandaag en volgens kwaliteitseisen die de hoogste standaard garanderen. Samen hebben Inova en Catalano een uniek project gestart. De een het beste keramiek, de ander de mooiste badmeubelen.

Het uitgebreide assortiment garandeert een keuze voor elke smaak en elke portemonnee. Elke badkamer wordt verfraaid met uw persoonlijke touch. De serie Muse met bijbehorend keramische wandcloset of staand closet biedt een prachtige mogelijkheid om te werken met opzet kommen of staande wastafels. Aangevuld met karakteristieke werkbladen en onderbouwkasten.

Catalano sanitairCatalano badkamers

Met Zero creëert u een moderne en strakke opstelling waarbij gebruiksgemak en schoonheid hand in hand gaan. Een ruime keuze aan wastafels en met bijbehorende onderbouwmeubelen staan tot uw beschikking om uw droombadkamer te verwezenlijken. Wilt u helemaal iets anders? Diverse Zero wastafels en wandcloset zijn ook in hoogglans zwart leverbaar.

Het paradepaardje van Catalano is Proiezioni. Het belangrijkste kenmerk van deze serie is in de naam verwerkt. Een betrekkelijk korte voorsprong geeft elke badkamer een gevoel van ruimte. De prachtige afgeronde hoeken welke helemaal doorlopen in de onderbouw stralen vakmanschap en liefde voor design uit.

Catalano Badmeubelen

De badmeubelen van Inova voor het Catalano keramiek worden met zorg samengesteld. Er zijn meer dan twintig hoogglans kleuren en even zoveel matte kleuren leverbaar. Daarnaast heeft u de keuze uit twaalf kleuren eiken fineer. Opbergruimte nodig? Kies dan een van de prachtig bijpassende kasten met enkele of dubbele deur. Tevens biedt het complete assortiment een ruime keuze uit closets en fonteinen, laat u inspireren in de showroom!

Meer informatie over Catalano in uw badkamer?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen