Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Duravit Badkamers voor een oase van totale ontspanning voor u!

Duravit baden en wellnessproductenEen greep uit de verschillende mogelijkheden van Duravit badkamers. De baden en wellnessproducten van Duravit staan voor esthetiek en atmosfeer in uw nieuwe badkamer. De bedoeling is dat u zich kan opfrissen en ontspannen in de oase van de Duravit badkamers. Vandaar dat alle baden en whirlpools voorzien zijn van een ergonomisch geplooide ruggensteun vervaardigd uit hoogwaardig acryl. Dit voelt niet alleen erg prettig maar zorgt ook voor totale ontspanning bij het baden. De Duravit wellnesproducten geven uw lichaam, geest en ziel de vakantie die u nodig heeft.

Duravit sauna

Duravit en EOOS brengen u nu ook een sauna in uw badkamer. De Inipi sauna is, dankzij een gesofisticeerd gebruik van ruimte, zo compact geworden dat ze past in de badkamer of een andere woonruimte. De vloer, wanden en het plafond bestaan uit hout wat niet behandeld is, met een glazen scherm dat het ruimtegevoel in de sauna vergroot. Hierdoor krijgt u niet alleen een unieke transparante maar ook zeker een uitzonderlijke elegante sauna in uw nieuwe badkamer. In de saunamodule zitten achter het paneel de oven en de stenen geïntegreerd. Deze Inipi sauna geeft u een gevoel van ontspanning en helderheid.

Duravit baden en wellnessproductenOok voor de kleinere oppervlakten bied Duravit de creative badmeubel ideeën met uniek oplossingen en opbergruimte. Het 2nd Floor schap met zijbevestigingen in chroom is bijvoorbeeld handig voor uw handdoeken, gastendoekjes of andere badkamerbenodigdheden op te leggen. Met de Met de X-large wandboards kunt u bijvoorbeeld boven het toilet de ruimte benut worden. De X-large is er ook als wastafelonderbouw met aan beide zijde een uitklapbare handdoekkorf.

Meer informatie over Duravit Badkamers?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen