Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

Duscholux Badkamers, dé oplossing voor uw perfecte badkamer!

Douchelyx BadkamersDuscholux Badkamers bij Kloosterman Keukens & Badkamers. Laat u inspireren door de collectie van douchelux badkamers bij Kloosterman keukens & Badkamers in Huizen. Bijvoorbeeld door het zeer ruime Caprivi bad, dit is meer dan alleen een groot bad, het brengt u een geheel eigenzinnige beleving! Dit bad is ten alle tijde zeer confortabel voor u alleen of samen. Of u nu groot of klein bent maakt met dit Caprivi bad niet uit. Doordat het water tot de rand staat geeft het u de bijzondere ervaring van een oneindige "badhorizon". Door een ingebouwd wirlpoolsysteem creëert u een extra wellness effect!

Duscholux collection serie

Ook de Collection serie is zeker het kijken waard! Hier ervaart u een 'glazen' droom voor uw eigen nieuwe wellness-badkamer door de heldere en harmonieuze vormen. Bij deze collectie wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas samen met het elegante design van scharnieren en grepen. Door deze bijna grenzeloze toepassingsmogelijkheden kunt u uw badkamer indelen naar uw eigen wensen. Hiernaast is er ook de collectie met plafondsteunen, met een traverse of stabilisator. Deze wordt gecombineerd met de ultra vlakke douchevloeren.

Douchelyx badkamersDoor de Urban panelen heeft u de mogelijkheid om uw doucheruimte in te delen zoals u dat zelf prettig vindt. Zo bent u niet meer gebonden door hoeken of openslaande deuren. U kunt de panelen zo in de ruimte plaatsen hoe u dat het beste uitkomt door de rechte en gebogen panelen te combineren. Zo krijgt u voor uzelf de ideale ruimte!

Meer over de Step-in van Duscholux Badkamers is na te vragen in de showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen. Met het Cordoba bad maakt u alle badkamerwensen waar! Door de mooi gevormde en ruime binnenzones en zeker met de ergonomisch gevormde ruggedeeltes kunt u heerlijk wegdromen.

Weer een heel andere uitgesproken ruime douchegelegenheid is de serie Piccolo. Dit is een zeer aantrekkelijke ruimtebesparende oplossing voor de badkamer. De ideale oplossing voor iedereen in iedere situatie en in iedere levensfase. De douchewand en het bad vormen een geheel doordat ze precies op mekaar afgestemd zijn. Een ruime douche en een praktisch ligbad!

Meer informatie over Duscholux Badkamers?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen