Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Badkamer merken>Floor & Furniture

Floor & Furniture Badkamers, meer dan alleen een badkamer!

Badkamermeubelen van Floor & FurnitureFloor & Furniture badkamers voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De  zijn van massief hout en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met deze meubelen tovert u uw nieuwe badkamer om in een oase van rust en sereniteit. Floor & Furniture heeft een compleet assortiment aan design badmeubelen en zijn te zien in de showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers.

Deze badkamermeubelen onderscheiden zich doordat ze vervaardigd zijn van zeer duurzame materialen waarvan o.a. massief Frans eiken. Deze materialen kunt ook combineren met elkaar. Het badkamermeubel bepaalt vooral de sfeer in uw badkamer, aan u de keuze welke. Naar welke vorm en functie zou uw voorkeur uitgaan? Alle badkamermeubels stralen door hun sierlijke en authentieke vormgeving rust en warmte uit, dat geeft u ten aller tijde een gevoel van comfort en welness. De badkamer meubelen van Floor & Furniture zijn afgewerkt met olie van zeer hoogwaardige kwaliteit waarvan u zelf de kleur kunt kiezen. Door deze olie behoud u het natuurlijke karakter van uw meubelen en daardoor perfect bestand tegen water.

Ook bij Kloosterman Keukens & Badkamers

De verschillende series zijn te krijgen bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen, bijvoorbeeld de serie Archimedes waarbij de kasten zowel hangend als met sokkel geplaatst kunnen worden. Of wordt het de serie Hermes met zijn handige ladegrepen die ook gebruikt kunnen worden om uw handdoeken aan op te hangen. Hierbij zijn alle deuren en laden voorzien van een soft-close systeem zodat u alles kunt sluiten op een geruisloze manier.

Badkamermeubelen van Floor & FurnitureMeer informatie over de Handwassers van Floor & Furniture Badkamers kunt krijgen in de showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen. Dit alles in combinatie met de Karaktervolle handwassers van Floor & Furniture maakt uw nieuwe badkamer tot één compleet geheel. Deze handwassers zijn niet alleen maar een functioneel gebruiksvoorwerp maar ook zeker een niet te vergeten blikvanger. Elke handwasser kan worden aangepast aan uw eigen behoeftes en smaak. Bijvoorbeeld de uitvoering op basis van massief Frans eiken in combinatie met natuursteen of composiet. U kunt uiteraard kiezen tussen een hangende of staande uitvoering en met of zonder kraan. Of u nu kiest voor rond, ovaal of rechthoekig, ingebouwd of vrijstaand. Afhankelijke van uw persoonlijke wensen, bieden de handwassers van Floor & Furniture u een ruim assortiment van verschillende vormen en stylen.

Meer informatie over Floor & Furniture Badkamers?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen