Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Badkamer merken>Geberit AquaClean

De Geberit-groep: "Innovatiefabriek" voor duurzame producten

Geberit AquaCleanGeberit is de Europese marktleider voor sanitaire technologie. Bijna in iedere badkamer is wel een product van Geberit verwerkt. Geberit ontwikkeld en produceert kwalitatief hoogwaardige sanitair- en leidingsystemen die uiterst betrouwbaar en duurzaam zijn, maar bovenal optimaal op elkaar zijn afgestemd. Met milieuaspecten wordt door Geberit al in de eerste fase van een ontwikkelingsproces rekening gehouden.

Geberit AquaClean designbadkamers

Ontdek de Geberit AquaClean designbadkamers en doe inspiratie op voor uw eigen droombadkamer. Houdt u van klassiek, modern of natuurlijk - de elegante vormgeving van de Geberit AquaClean modellen passen perfect in elke omgeving.

Geberit AquaClean serie

Geberit AquaClean biedt voor elke behoefte een perfect model, van compacte toiletzitting tot compleet geïntegreerde toiletsysteem. De Geberit AquaClean is een ultramodern toilet met geavanceerde technologie. Een instelbare waterstraal reinigt uw onderlichaam zacht en weldadig. Het is gebruiksvriendelijk en effectief.

Wat is Geberit AquaClean?

Geberit AquaClean is een toilet waarmee u met water wordt gereinigd tijdens het toiletbezoek. De zachte waterstraal van de Geberit AquaClean toiletdouche is warm en reinigt op zachte doch grondige wijze. De intensiteit van de waterstraal kunt u zelf aanpassen.

Hoe werkt het Geberit AquaClean systeem

Geberit AquaCleanHet Geberit AquaClean systeem is makkelijk en snel met een druk op de knop te bedienen. Sommige modellen van het Geberit AquaClean systeem hebben zelfs een afstandsbediening.

Geberit AquaClean zorgt voor het meest hygiënische welzijn

Geberit AquaClean combineert de natuurlijke reiniging met het hoogste comfort en een schitterende vormgeving. Bij elk toiletbezoek ervaart u met slecht met een simpele druk op de knop absolute frisheid.

Wat is het voordeel van de Geberit AquaClean?

U voelt zich erna gewoon fris en schoon. Geberit AquaClean biedt uniek comfort, is zacht voor de huid en verhoogt het gevoel van algemeen welzijn. Water is 100% anti-allergeen, daarom geeft het gebruik van water voor de intieme reiniging ook gebruikers met een allergie een veilig gevoel. Kies uw favoriete Geberit AquaClean model en ontdek de voordelen.

Kloosterman Keukens & Badkamers, al 30 jaar een begrip in 't Gooi

De showroom van 1000 m2 biedt de mogelijkheid vele Geberit AquaClean modellen te tonen. Kloosterman Keukens & Badkamers creëert samen met u verrassende en unieke badkamers die naadloos aansluiten bij uw persoonlijkheid en aan al uw wensen voldoen. Voor elk budget!

MEER INFORMATIE OVER DE GERBERIT AQUACLEAN MODELLEN?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen