Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Badkamer merken>Looox badkamers

LOOOX BATHROOM EXPERIENCE

Looox heeft  een uitgebreide collectie spiegels die met zorg is ontwikkeld. De producten van Looox hebben nagenoeg alle mogelijkheden en maten in hun programma. Realiseert u zich dat de spiegels van LoooX de Hollandse kwa­liteit herbergen. Met de maatwerkoplossingen daarbij ­genomen, grijpt u met een Looox spiegel nooit meer mis.

Het fenomeen verlichting heeft de laatste tijd een enorme vlucht genomen. Looox Mirror biedt alles wat u wenst. Naast de gebruikelijke T5 (TL) vindt u een scala aan LED opties en zelfs RGB (kleuren-LED) zit standaard in het LoooXprogramma. Verder zijn er verschillende soorten schakelaars die het gebruik nog verder vereenvoudigen. 

“NAAST LOOOX MIRROR IS DE LOOOX BOX EEN VOLGENDE PAREL IN DE BADKAMER.”

Meer kleur in de badkamer? Kijk dan eens naar de Looox Colour-box en shelf. De LoooX Colour-Box is leverbaar in vele maten en kleuren en kan als inbouwnis worden toegepast in iedere natte ruimte of elders in huis. Om deze Colour serie compleet te maken is LoooX Colour Shelf een ideale aanvulling in de badkamer. Wie nu nog durft te beweren dat de planchet niet meer van deze tijd is, wordt nu gelogenstraft. Daar waar standaard een planchet onder een spiegel geplaatst werd, kan dat nu op diverse andere plekken tussen de tegels worden ingebouwd.

De Looox Closed serie is een complete reeks aan (reserve) toilet-rolhouders en opbergsystemen voor die lelijke rollen. We gaan nooit meer stapelen en we spreken af dat we geen piramides meer gaan bouwen van deze toilet­rollen. Goed doordacht en met een stoere uitstraling geven wij de toiletrol de plek waar ze thuis hoort.

 

 
Laat u terugbellen