Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Badkamer merken>Van Rijn Products

Van Rijn Products dé specialist in maatwerk glasoplossingen

Van Rijn ProductsVan Rijn Products is een Nederlands bedrijf dat in 2004 is opgericht door Peter van Rijn. Kwaliteit en vertrouwen zijn de uitgangspunten van de firma. Andere belangrijke sleutelwoorden zijn flexibiliteit, maatwerk en snelheid. Van Rijn Products is dé vernieuwer in de sanitairmarkt en staat bekend als de meest creatieve, kwalitatieve en meedenkende producent. Als specialist van glazen producten, zoals douchecabines, douchewanden, wastafelbladen en tussendeuren kan Van Rijn Products die op zoek is naar kwalitatief goede producten helpen hun wensen te verwezenlijken.

Van Rijn Products geeft uw ruimte een open en exclusief karakter

Glas is een oorspronkelijk materiaal, dat een sterke aantrekkingskracht uitoefent op de mens, omdat het doorzichtig is en daardoor een ruimtelijk effect heeft. Van Rijn Products wil je inspireren met passende kwaliteitsproducten, modern en tijdloos design en met gebruik van moderne technieken. Eenvoudige montagesystemen van Van Rijn Products brengen zowel jouw woonruimte als droombadkamer binnen bereik om dagelijks van te genieten!

Van Rijn Products maatwerk

De trend is dat steeds meer consumenten kiezen voor maatwerk. Van Rijn Products is in staat om met hun assortiment glazen binnendeuren en schuifwanden aan deze vraag te voldoen. Binnen het assortiment van Van Rijn Products bestaan vele uitvoerings-mogelijkheden met het door u gewenste veiligheidsglas. Van helder tot mat, met of zonder glasbewerking tegen vuil en kalk.  Alles voor u op maat gemaakt en geplaatst door Van Rijn Products.

De voordelen van Van Rijn Products  glaswerkoplossingen

Van Rijn Products maakt douchen tot een belevenis

Hoe gaat uw nieuwe doucheruimte er uit zien? De invulling van het begrip ‘badkamer' is in de loop van de tijd erg veranderd. Van puur functioneel is het nu een ruimte geworden om tot rust te komen en even lekker te ontspannen. Zodoende weerspiegelt de inrichting van je badkamer dan ook steeds meer je persoonlijkheid. Een uitdaging waarbij Van Rijn Products je graag helpt om met hun maatwerk glasoplossingen precies jouw sfeer te creëren!

Kloosterman Keukens & Badkamers, al 30 jaar een begrip in 't Gooi

De showroom van 1000 m2 biedt de mogelijkheid maatwerk glasoplossingen van Van Rijn Products te tonen. Kloosterman Keukens & Badkamers creëert samen met u verrassende en unieke badkamers die naadloos aansluiten bij uw persoonlijkheid en aan al uw wensen voldoen. Voor elk budget!

MEER INFORMATIE OVER VAN RIJN PRODUCTS?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen