Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Badkamer merken>Villeroy & Boch

Villeroy & Boch Badkamers voor de wellness van uw lichaam!

Villeroy & Boch Badkamers voor de wellness van uw lichaam!Villeroy & Boch Badkamers geeft u een goed gevoel!

Wellness is meer dan alleen een modeverschijnsel, het zorgt voor een goed gevoel van uw lichaam en geest! De keuze voor een whirlpoolsysteem is dan ook snel gemaakt. Het regelmatig ervaren van de weldaad van een whirlpool geeft u minder stress en meer rust van de alledaagse spanningen. Uw geest en lichaam zal merkbaar tot rust komen.

De Ultimate Fitness serie

De Ultimate Fitness serie is bijvoorbeeld perfect voor een vitaliserende massage en geeft u de ontspanning voor uw spieren voor bijvoorbeeld na het sporten. Dankzij onzichtbare jets, welke van een hoog esthetisch niveau zijn, krijgt u het perfecte comfort. Doordat de jets vlak ingebouwd zijn heeft u een heerlijk lig comfort en is het schoonmaken van de whirlpool zeer gemakkelijk. De warmte van het water kunt u door middel van de Comfort Heat op een constante warmte houden. Het gebruik van het verlichtingssysteem Magic Light kunt u de kleuren individueel instellen en deze ondersteunen het ontspannen effect. De whirlpools beschikken over een geïntegreerde restwaterafvoer, deze zorgt ervoor dat uw restwater na gebruik gelijk afgevoerd wordt. Er zijn zelfs modellen met een automatisch droogblaassysteem die de leidingen na gebruik nadroogt.

Villeroy & Boch Badkamers

Villeroy & Boch Badkamers voor de wellness van uw lichaam!Meer over Villeroy & Boch Badkamers kunt u zien in de showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen.
De serie Loop geeft met zijn design een nieuwe look. Deze opzetwastafels zijn door de vormgeving niet meer weg te denken uit uw badkamer. De Loop opzetwastafels zijn zeer veelzijdig zowel rond, ovaal, vierkant of rechthoekig te verkrijgen. Als u dit combineert met de strakke vormgeving van de serie Shape krijgt u een modern badkamerdesign. Zowel de wastafels als alle bijpassende meubelen blijven felxibel te combineren en past zich op de centimeter aan in uw nieuwe badkamer. De serie United kent absoluut geen grenzen. Dit is een opzichzelfstaand meubelstuk. Door de nieuwe badpanelen en verschillende Quaryl® baden van Villeroy & Boch overtuigen u door hun aandacht voor detail. Deze serie bestaat uit een hoogwaardig aluminium frame met veel verschillende varianten. De panelen zijn harmonisch afgestemd op alle andere badkamermeubels. Zo krijgt u een zeer exclusief en individuele nieuwe badkamer.

Meer informatie over Villeroy & Boch Badkamers?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen