Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Badkamer merken>Wedi bouwplaatsystemen

WEDI - Bouwen en renoveren in één systeem

Wedi InloopdoucheAls meester-tegelzetter had Helmut Wedi destijds bij de oprichting van Wedi in 1983 slechts één doel voor ogen: hoogwaardige en praktijkgerichte oplossingen te ontwikkelen die voor de vakman bij zijn dagelijkse werk, echte meerwaarde oplevert. Dit doel is in de loop van de laatste 28 jaar uitgegroeid tot een Wedi filosofie die nu door de tweede generatie met Stephan Wedi aan het roer consequent  wordt voortgezet.

Wedi werkt nauw samen met de vakman

Dankzij het uitgebreide netwerk van Wedi kunnen zij snel en zonder omwegen reageren op de vragen van de klant. Waar in de wereld ook, Wedi staan u met kennis, service en passie terzijde. Samen op weg naar succes.

Wedi bouwplaatsystemen

De Wedi bouwplaat heeft een blauwe kern van (H)CFK-vrij geëxtrudeerd polystyreen hardschuim. Hierdoor is de Wedi bouwplaat de ideale ondergrond voor alle soorten tegels en pleisterwerk. Aan de veelzijdige mogelijkheden van de Wedi bouwplaten voor wand-, vloer- en constructietoepassingen zijn nagenoeg geen grenzen en dat komt onder meer door de verschillende diktes. Daarnaast kunnen de Wedi bouwplaten op bijna iedere ondergrond worden toegepast. Wedi bouwplaat-oplossingen zijn hoogwaardig en gegarandeerd veilig!

Met de Wedi bouwplaat is bijna alles mogelijk!

De veelzijdigheid van de Wedi bouwplaten is ongeëvenaard. Of het nu gaat om complete badkamers, individuele wastafels of creatieve doucheoplossingen, met Wedi bouwplaten kunt u uw ideeën vorm geven. De Wedi bouwplaten kunnen op ieder gewenst formaat en in allerlei vormen worden gesneden en bieden daarbij optimale warmte-isolatie en waterdichtheid in één. Wedi bouwplaten zijn uiterst licht en snel toepasbaar. Gewoon plaatsen, verlijmen en afdichten, betegelen en klaar!

Een kleine greep uit diverse Wedi bouwplaat-oplossingen

Wedi Fundo BouwmaterialenWedi Fundo Nautilo & Trollo - Inloop-wellnessdouches in extravagante vormen

Inloopdouches in openbare wellnessvoorzieningen of spacentra zijn bijna al vanzelfsprekend omdat ze optische schoonheid combineren met functionaliteit. Het Wedi Fundo designconcept combineert creatieve lijnen met natuurlijke vormen en die uiteraard ook toegepast kunnen worden in uw droombadkamer.

MEER INFORMATIE OVER DE WEDI BOUWMATERIALEN?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen