Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Badkamer merken>Windsor bathrooms

Windsor en Continental badkamers
Topsegment badkamers in landelijke, klassieke en de Engelse stijl. Authentiek, uniek: dat is de collectie die u bij ons kunt vinden. Windsor & Co is één van de grootste aanbieders op het gebied van landelijke badkamers. Met een unieke eigen collectie kunnen zij u iedere keer verrassen met alles wat mogelijk is. Bij Windsor & Co vindt u een groot scala aan klassieke badmeubels, kranen, vrijstaande baden, toiletten en wastafels met landelijke allure. Het gaat er natuurlijk om wat uw eisen en wensen zijn. Wanneer er meerdere personen tegelijkertijd gebruik maken van de badkamer zou het een oplossing kunnen zijn om te kiezen voor een dubbele wastafel. We laten u vrij in de keuze omtrent kleuren en afwerkingen. Een aantal baden van Windsor zijn beschilderbaar geheel naar eigen wens en het badkamer meubilair is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Hoge kwaliteit badkamers
Voor een de Windsor of Continental badkamerseries kunt u langskomen in onze showroom, Hier vindt u diverse items uit deze schitterende collecties. Zo kunt u voldoende inspiratie opdoen voor het indelen van uw eigen vertrek. Onze adviseurs kunnen u voorzien van alle benodigde en gewenste informatie omtrent deze prachtige collecties.

Klassieke en landelijke badkamers
Hoe deelt u de beschikbare ruimte in? De ene badkamer beschikt over meer ruimte dan de andere. Wanneer u over minder ruimte beschikt hoeft dit niet te betekenen dat u hierdoor ook minder mogelijkheden heeft. Windsor geeft u de mogelijkheid om al hun meubelen in meerdere maten te kunnen leveren. Wanneer u kiest voor diverse ruimtebesparenden opties zult u ook kunnen kiezen voor een bad. Het is aan u welke eisen u stelt, wij proberen ze zo goed mogelijk voor u in te vullen.

Uw ideale badkamer samenstellen
Liever een overzichtelijke badkamer? Kies dan voor een dicht badmeubel met eventuele bijbehorende spiegelkast. Hun meubilair is ideaal om de badkamer netjes te houden, vanwege de vele opberg mogelijkheden zult u al uw spulletjes op kunnen bergen waardoor de ruimte netjes en overzichtelijk blijft. Kortom Windsor Bathrooms heeft tal van opties om aan al uw verwachtingen en eisen te voldoen. 

 

 
Laat u terugbellen