Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>>Badkamer make-overs

Badkamer make-overs

Als u niet (meer) helemaal tevreden bent over de uitstraling van uw badkamer, denkt u misschien al snel aan vernieuwing. Maar een nieuwe badkamer is een flinke investering. En dus stellen veel mensen de beslissing uit en nemen ‘noodgedwongen’ genoegen met de bestaande situatie. Speelt dit ook bij u? Kloosterman biedt u een aantrekkelijk én betaalbaar alternatief; een make-over van uw badkamer. Uiteraard op de ‘Kloosterman manier’, dus in goed overleg en met oog voor uw wensen.

Voorbeeld: Tover uw bad om tot een kant-en-klare douche

Kloosterman kan op een hele eenvoudige en snelle manier een bad omtoveren tot een kant-en-klare ruime douche. Deze vorm van badkamer make-overs wordt o.a. toegepast in badkamers voor senioren.

Badkamer voor make-over

Badkamer voor make-over

  • Snel geplaatst
  • Geen tegelwerk
  • Voor elke situatie een oplossing
 

Badkamer na make-over

Badkamer na make-over

  • Geen kitwerk
  • Kant en klare douchecabines

De Kloosterman manier

Door andere accenten aan te brengen, nieuw sanitair of meubels te plaatsen krijgt de badkamer weer een nieuwe uitstraling. Ook het vervangen van douchewanden geeft dit gewenste effect, zo bent u weer helemaal up-to-date. Onze specialisten nemen graag een kijkje om de mogelijkheden in kaart te brengen. Binnen uw budget en toegespitst op uw badkamerwensen. Een sunshower voor de ultieme wellness ervaring? Tv kijken terwijl u ontspannen in bad ligt? Een vrijstaande badkuip op pootjes? Kloosterman badkamers en Badkamers heeft alles in huis om uw badkamer een make-over te geven.

Informatie over uw badkamer make-over?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman badkamers & Badkamers in Huizen? Vul dan s.v.p. geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op!

Ontwerp zelf uw badkamer

Badkamers
 
Laat u terugbellen