035 - 52 40 550
Afspraak maken

Projecten

Badkamers Bussum

Badkamers Bussum

Kom eens langs bij uw Badkamerspecialist uit Huizen

Woont u in Bussum en bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Neem dan gerust een kijkje in de badkamer showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen. Uw Kloosterman badkamer wordt ook in Bussum gemonteerd volgens het Kloosterman Totaalconcept: Kloosterman Badkamers hanteert één prijs!

Kloosterman Badkamers hanteert één prijs, hoe werkt dat?

Bij plaatsing en installatie van uw ideale badkamer in Bussum komt een hoop werk kijken. Soms is er ook zelfs kleine verbouwing nodig. Kloosterman Badkamers brengt vooraf precies in kaart wat de situatie is en wat er moet gebeuren. Wij zijn ook verantwoordelijk voor de organisatie en de planning en hebben het complete proces in de hand. De monteurs die bij u in Bussum de badkamer komen plaatsen zijn dus heel goed voorbereid. Door deze aanpak zijn meerprijzen zelden aan de orde. 

Iedere badkamer is uniek?

Iedereen is anders en niemand heeft dezelfde wensen. Daarom is een Kloosterman badkamer altijd uniek. Of u nu houdt van een moderne badkamer, een landelijke badkamer of een design badkamer, er is gegarandeerd een badkamer die aansluit op uw wensen. Waar u ook voor gaat, u profiteert van superieure kwaliteit en vriendelijke service die u van ons familiebedrijf mag verwachten. Zo wordt uw badkamer in Bussum een echte plek voor ontspanning.

U bent van harte welkom in onze badkamer showroom

Bij het inrichten van uw nieuwe badkamer in Bussum kunt u op onze website al enige badkamer inspiratie opdoen. Bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen staan echter ook een professioneel advies team voor u klaar om u te helpen uw droombadkamer in Bussum te realiseren. Reden genoeg om eens in onze badkamer showroom in de omgeving van Bussum langs te komen!

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer in Bussum?

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer in Bussum kom dan gerust eens langs in onze showroom of neem contact op met Kloosterman Keukens en Badkamers.

Kloosterman Keukens & Badkamers uit Huizen, ook voor uw badkamer in Bussum, is CBW-erkend dat betekent extra productgarantie en veilig aanbetalen!

Bekijk alle badkamers

Lees ook