035 - 52 40 550
Afspraak maken

Trends

De nieuwe innovatie op het gebied van kranen

De nieuwe innovatie op het gebied van kranen

Iedereen kent wel het merk Quooker, de 100% Nederlandse kranenfabrikant die kranen produceert waar meteen kokend water uit kan komen. In een handomdraai heeft u kokend water voor thee of het koken van bijvoorbeeld pasta. In 1 van de 5 keukens in Nederland is wel een van deze kranen terug te vinden. Quooker heeft de basic kraan, maar heeft ook keuze uit andere modellen zoals de Flex, de Fusion en de Nordic.

De nieuwe Quooker CUBE

Vanaf september 2018 komt Quooker met een nieuw model kraan, de Quooker CUBE. Deze kraan is in staat om niet alleen kokend, warm en koud water te geven maar ook koel bruisend en gefilterd water. Dat betekent dus dat deze CUBE vijf verschillende standen heeft. Zo heeft u altijd in een handomdraai het soort water wat u wilt.

Bekijk en test de Quooker CUBE nu bij Kloosterman Keukens in Huizen

U kunt deze innovatieve nieuwe kraan van Quooker nu al bekijken en uitproberen bij Kloosterman Keukens in Huizen. De CUBE bestaat uit 5 verschillende standen die allemaal in 1 kraan zitten. Heeft u al een Quooker in uw keuken en wilt u graag de Quooker CUBE? Bespaar u de moeite want wanneer u een kraan heeft die later is geleverd dan oktober 2017 kunnen wij de uitbreiding voor u installeren en hoeft u niet een compleet nieuwe Quooker aan te schaffen.  

Meer informatie en de kraan bekijken? Maak een afspraak bij Kloosterman Keukens in Huizen.

Lees ook