035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Genieten van infrarood én zonlicht tijdens het douchen!

Genieten van infrarood én zonlicht tijdens het douchen!

Met Sunshower wordt de badkamer een health & wellnesscenter

Genieten tijdens het douchen van zowel aangename infrarood warmte als gedoseerd kunstmatig zonlicht kan nu met de Sunshower Combi. Infrarood stimuleert de bloedsomloop en heeft een helende werking op spieren en gewrichten. Gedoseerd zonlicht is goed voor de mens, het zorgt voor de natuurlijke aanmaak van Vitamine D, positieve energie en een gezond zomers kleurtje. Door regelmatig kort gebruik te maken van de Sunshower blijft het Vitamine D aanmaak op het gezonde zomerse niveau. Dit zorgt voor een goede natuurlijke weerstand. Door deze innovatie van Nederlandse bodem verandert de badkamer in een mini-wellness-center.

Gezond leven en genieten van positieve energie

Design, wellness en quality time zijn de sleutelwoorden in de badkamer van vandaag. De Sunshower sluit hier op aan en voorziet in de behoefte om maximaal tijdens het douchen te ontspannen en te genieten. Een gezonde stijl van leven wordt zo gecombineerd met het genieten van wellness. De Sunshower Combi kan eenvoudig in de betegelde hoek van iedere bestaande douche gemonteerd worden. Het neemt geen extra ruimte in beslag, bespaart tijd en is eenvoudig te bedienen.

Verantwoord zonnen & gezondheid

KWF Kankerbestrijding adviseert om dagelijks een kwartiertje buiten in de zon te zijn, omdat dit goed is voor de gezondheid. In de wintermaanden lukt het veel Nederlanders niet om dit advies op te volgen. Hierdoor ontstaat een gebrek aan Vitamine D, waardoor griep, verkoudheid en de winterblues sneller toe kunnen slaan. De Sunshower Combi geeft een gedoseerde hoeveelheid kunstmatig zonlicht (UV straling). De combinatie met douchen maakt het mogelijk om gehoor te geven aan het advies van de KWF Kankerbestrijding. Onderzoek met dermatologen heeft aangetoond dat regelmatig kort gebruik van de Sunshower in de wintermaanden er toe leidt dat de Vitamine D aanmaak op het gezonde zomerse niveau blijft.

Door regelmatig kort gebruik te maken van de Sunshower blijft het Vitamine D aanmaak op het gezonde zomerse niveau. Dit zorgt voor een goede natuurlijke weerstand. Door deze innovatie van Nederlandse bodem verandert de badkamer in een mini-wellness-center.

Over Sunshower

Sunshower is in 2003 opgericht door de Delftse ingenieurs Merijn Wegdam en Oscar Meijer. Het bedrijf ontwikkelt health & wellness producten voor in de badkamer. De Sunshower is verkrijgbaar in verschillende variaties: als opbouwmodel in bestaande douche ruimtes of als inbouwmodel in nieuwe badkamers. De Sunshower is vanaf 1.495 euro te koop bij 120 exclusieve badkamerzaken in Nederland.

Lees ook