035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Kloosterman maakt het verschil

Kloosterman maakt het verschil

Eerlijk is eerlijk: een nieuwe keuken of badkamer kopen is voor consumenten een grote stap, vaak de grootste stap na het afsluiten van een hypotheek. Wij realiseren ons dit al ruim 25 jaar heel goed en beantwoorden uw zoektocht naar de ideale keuken of badkamer daarom met een enorme keuze, een uitmuntende service en écht de scherpste prijzen. Kloosterman nodigt kritische consumenten uit dit met eigen ogen te komen ontdekken in de riante showroom van ruim 1000 m2 in Huizen.

Onze showroom is een plek voor eindeloze inspiratie voor uw nieuwe keuken of badkamer, of misschien wel allebei! Elke stijl, van modern en klassiek tot tijdloos vindt u representatief opgesteld op een manier die u direct kunt vertalen naar uw situatie thuis. En wilt u bij het rondkijken een eerlijk advies? Onze ervaren adviseurs hebben twee zaken voor u paraat: een verse kop koffie en een luisterend oor.

Oog voor de allerkleinste details

Uniek aan Kloosterman Keukens en Badkamers is de complete oplossing die wij bieden.Variërend van een keuken of badkamer van de hoogste kwaliteit, plus inbouwapparatuur of accessoires die hierop nauwgezet aansluiten tot en met de zekerheid van een perfect verzorgde installatie. Onze vakbekwame monteurs installeren door heel Nederland heen bij u thuis en voelen zich dé ambassadeurs van Kloosterman Keukens en Badkamers. Er is hen bij u thuis alles aan gelegen om de installatie van uw droomkeuken of droombadkamer zo vlekkeloos en rimpelloos als mogelijk is te laten verlopen.

"Ondanks onze opvallend scherpe prijzen hoeven we niet te 'knabbelen' aan het niveau van onze serviceverlening en garantie." Al meer dan 25 jaar volop tevreden klanten

Wij meten uw keuken of badkamer gratis in en maken ons ook sterk voor een all-in montage. Dit betekent dat wij niet alleen uw keuken of badkamer plaatsen, maar ook het benodigde sloop-, metsel-, timmer-, elektra-, tegel- en leidingwerk voor u kunnen uitvoeren. Hiervoor hoeft u dus niet een derde in te schakelen. Daarom kunnen wij op ons geleverde werk vijf jaar solide garantie bieden. En mocht er eens iets zijn? Dan lossen we dat in goed overleg graag keurig op. Al die voordelen samen maken dat Kloosterman Keukens en Badkamers al meer dan 25 jaar kan bogen op uiterst tevreden klanten. Wordt u er daar binnenkort ook één van? Dan ontdekt u bijvoorbeeld ook dat wij het budget voor uw keuken of badkamer goed in de hand houden: u weet daardoor vooraf altijd waar u met de prijs aan toe bent.

Lees ook